mercoss Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Czy ktoś w forumowiczów może mi naprawić tyrkotke hamulca w kołowrotku Quantum ENERGY E30 PTiD. Hamulec działa poprawnie, ale przy wysnuwaniu linki nie słychać terkotania. Bedę wdzięczny za pomoc, bo poza tą usterką kołowrotek nadaje się jeszcze do pracy ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Jak dla mnie brakuje elementu podparcia szpuli z blaszką do terkotki.Miałem kiedyś taki młynek i z tego co pamiętam było rozwiązanie jak w daiwie jeśli chodzi o terkotkę, Jak nie masz tego elementu polecam się skontaktować z ZEBCO oni są dystrybutorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 (edytowane) W sumie to najlepsza podpowiedź jaką mogłem dostać ;-)) brakujący element został przy drugiej szpuli. Trzeba tylko coś tam poprawić i będzie git. Dzięki. Edytowane 16 Kwietnia 2022 przez mercoss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi