Kielson1 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Chciałbym nieraz podziałać z ploterem w domu, a przynoszenie akumulatora jest kłopotliwe. Czy zwykły zasilacz 12v dc będzie odpowiedni? Czy amperaż ma znaczenie, a jeżeli tak to jaką wartość ma mieć ten parametr zasilacza? Mam garmina gpsmap1223xsv. Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Jak za niska moc zasilacza- ekran nie wstanie.3A to minimum Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kielson1 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 A czy jest maksimum i jaka to wartość? Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zasilacz od komputera ATX i będzie działać. Takie zasilacze można dostać za dziękuję. Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sumek66 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Jak potrzebujesz zasilacza 12V daj znać powinienem coś mieć i podzielę się za cenę wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kielson1 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Dziękuję za podpowiedzi propozycję zakupu. Kupiłem 12v i 5A. Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xjakub Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Dziękuję za podpowiedzi propozycję zakupu. Kupiłem 12v i 5A. Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu TapatalkaGdzie kupiłeś ? Zasilacz od komputera ? Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kielson1 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Kupiłem w sklepie z monitoringim. Połączenie z kablem od plotera zrobiłem na szybko złączki. Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kielson1
Chciałbym nieraz podziałać z ploterem w domu, a przynoszenie akumulatora jest kłopotliwe. Czy zwykły zasilacz 12v dc będzie odpowiedni? Czy amperaż ma znaczenie, a jeżeli tak to jaką wartość ma mieć ten parametr zasilacza? Mam garmina gpsmap1223xsv.
Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi