Skocz do zawartości

Bujo - come back

Rekomendowane odpowiedzi

W trybie zdalnym/nieobcnym funkcjonuje mnóstwo starych i nowych użytkowników. Trudno się przełamać - jednym na stare śmieci wrócić, drugim ujawnić.. 

Tak naprawdę - venomie - nic tu większego o fishingu nie napisano. No może trochę o  naskórku.. :)   

• Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Slawek zostal sam na wiele lat w waszym jerkbaitowym swiecie, niestety , wyszydzaliscie z niego bo byl po prostu inny niz Wy wszyscy,smial sie patrzyc na nasze hobby zwane wedkarstwem inaczej niz reszta...

Ale że co? Obraził się nagle? Odpuścił? Część z tych "nas wszystkich" pewnie rzadziej będzie teraz odwiedzała forum. Cóż...jeśli stwierdził że yepnie to wszystko i jedzie na ryby to w pełni go rozumiem.

Slawek zostal sam na wiele lat w waszym jerkbaitowym swiecie, niestety , wyszydzaliscie z niego bo byl po prostu inny niz Wy wszyscy,smial sie patrzyc na nasze hobby zwane wedkarstwem inaczej niz reszta...

Ja to widzę, że raczej został w swoim własnym świecie i chyba nawet sam się w nim trochę zagubił, jak również, że to właśnie jego domeną stała się szydera, czasem zapętlająca się, czasem robiąca zwroty o 180, czasem o 360, albo o 938 stopni. Ważne żeby przeciw innym, nieważne nawet czy zgodnie z tym co się samemu twierdziło. Szkoda że Ławki nie ma, bo ją lubiłem, stanowiła wartość dodaną do forum.

• Like 2

Ja to widzę, że raczej został w swoim własnym świecie i chyba nawet sam się w nim trochę zagubił, jak również, że to właśnie jego domeną stała się szydera, czasem zapętlająca się, czasem robiąca zwroty o 180, czasem o 360, albo o 938 stopni. Ważne żeby przeciw innym, nieważne nawet czy zgodnie z tym co się samemu twierdziło. Szkoda że Ławki nie ma, bo ją lubiłem, stanowiła wartość dodaną do forum.

Źle widzisz.

• Like 2