@slider@ Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Mam okazje pojechac w wakacje do Irlandii. Chcialbym sie od was dowiedziec czy sa potrzebne jakies zezwolenia na lowienie w Aberdeen,Cork,Waterford i Carlow jak tak to gdzie mozna takie zezwolenie sobie wyrobic i ile kosztuje? PozdrawiamSlider <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 wystarczy iść do pierwszego lepszego sklepu wędkarskiego i wszystkiego się dowiesz,najpiewr bedziesz musiał wykupic znaczki wedkarskie na poczcie ,a potem zezwolenie w sklepie wedkarskim,cen nieznam ale to koszt +/- 40 funciaków za sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 znaczki można w sklepach rybnych kupić też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 @slider@ a tak bez primaaprilisowych żartów to użyj czasem wyszukiwarki http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=38739& amp;&srch=irlandii#msg_38739 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Nie jestem mocny z geografii ale Aberdeen to chyba szkocja nie Irlandia. Cork - plusminus okolice to Tpe w Dingle, w Galway jest Peresada i wnioskując z postów Jersey, ja i Ramay siedzimy w środku, nad Shannon. W okolicy Waterford zostaje chyba tylko ocean bo Slaney w tym roku ma ban na wędkarzy, większość rzek na wschodnim wybrzeżu tak ma (reszta no kill albo malutkie limity). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi