godski Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 (edytowane) 80 km od Warszawy: 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 11.jpgJaki kierunek ? Wyszków? Edytowane 16 Września 2022 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 No właśnie, jaki kierunek? Niby od niedzieli zapowiadają deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 17 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 (edytowane) Kierunek całkowicie obojętny Ja byłem pod skosem w prawo i w dół A na poważnie - mam sprawdzone info od kolegów z mazowieckiego, i info z Puszczy Kozienickiej, Bolimowskiej, Mariańskiej, a także z okolic Łowicza, Grójca, czy Łodzi. Grzyby są. Może jeszcze nie w każdym miejscu, ale prawie. Edytowane 17 Września 2022 przez ŁYSY0312 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 17 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 (edytowane) W sumie to nie grzybobranie tylko ciągłe łażenie za trocią. Rybka nie lubi mnie w tym roku i chyba na pocieszenie na samym brzegu trafiłem na rodzinkę borowików. Edytowane 17 Września 2022 przez Marconi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 17 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Godski, niestety ani w Wyszkowie, ani w okolicy grzybów jeszcze niema.Byłem w tym tygodniu, niema nawet zapachu typowego dla grzybów.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjakub Opublikowano 17 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Ja dzisiaj znalazłem takie cudo.Siedzuń sosnowyWysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Coś tam dla spóźnialskich jeszcze zostało. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Godski, niestety ani w Wyszkowie, ani w okolicy grzybów jeszcze niema.Byłem w tym tygodniu, niema nawet zapachu typowego dla grzybów.pozdrawiam byniekJa w sobotę odwiedziłem swoje miejscówki pod Piasecznem: Bogatki/Łoś - pusto jak nigdy. 1 podgrzybek i garsteczka kurek. Zapachu grzybów brak.Trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 (edytowane) Wczoraj wyskoczyłem na odkrytą w zeszłym, roku miejscówkę z rydzami. Ilościowo skromnie ale na kolację starczyło. Edytowane 19 Września 2022 przez Grzegorz B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Coś się ruszyło Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Orzesz w mordę , jak ja wam zazdroszczę tych grzybków. Wszelkie modły o deszcz w Toruniu największego szamana nic nie pomagają i trzeba jeszcze trochę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Orzesz w mordę , jak ja wam zazdroszczę tych grzybków. Wszelkie modły o deszcz w Toruniu największego szamana nic nie pomagają i trzeba jeszcze trochę poczekaćAle ludzie z okolic Torunia chwalą się w ostatnich dniach grzybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 No jakosik mało słyszę , może teraz cosik się pokaże, mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 U mnie przy granicy z DE sporo grzybów, ja dzisiaj podgrzybków nazbierałem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Nie samymi rybami człek żyje 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Chwilo trwaj 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Cześć, powinno być w piękne widoki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 (edytowane) . Edytowane 24 Września 2022 przez mirko filipovic 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Czas na opieńki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Najlepsze są nieotwarte... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodiak Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Na łowisku, z pół wiaderka by się nabierało... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 (edytowane) Szczupaki nie brały, na grzybach było trochę lepiej... Edytowane 26 Września 2022 przez Grzegorz B. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Ktoś coś na Mazowszu?Myślicie że się ruszą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Ktoś coś na Mazowszu?Myślicie że się ruszą???Okolice NDM las martwy. Przeleciałem kilka miejscówek i się tylko natleniłem Liczę, że jak jeszcze popada to sezon borowikowo gąskowy będzie zadowalający 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Z google tylko znalazłem ,że to wykwit piankowaty, Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi