Kamyk88 Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 (edytowane) Siedzuń sosnowy lub dębowy, zwany też kozią brodą. Grzyb jadalny, ja go bardzo lubię konsumować, polecam. Nie do pomylenia z niczym innym. Edytowane 30 Września 2022 przez Kamyk88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 (edytowane) Pewnie ostatni w tym sezonie....... Pojawiły się rydze. w niewielkiej ilości ale zawsze Edytowane 30 Września 2022 przez popper 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Czarcie jaja ktoś z Was zbiera? Np. na nalewkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Ryby dzisiaj nie chciały współpracować.Kraśniaków za to nad wodą nazbierałem.Tak około pół bluzy ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Czarcie jaja ktoś z Was zbiera? Np. na nalewkę?ale zamiast nalewki wolę np coś takiego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Pewnie ostatni w tym sezonie... 20220930_111839.jpg.... Pojawiły się rydze. w niewielkiej ilości ale zawsze Waldek, jeszcze w grudniu będziesz zbierał... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Dzisiaj na grzybach - co to za roślina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Miodunka pstra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Dziękuję. Piękna roślina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkiewicz Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Grzybki .jpgPiękne patriotyczne grzyby;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 W końcu i ja dotarłem do lasu.Sporo drobnych podgrzybków i pojedyncze borowiki, jak na trzy godzinny spacer nie było źle. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Panowie, Czy to jest maślak żółty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Sitarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Przedstawiam Wam mojego siostrzeńca Maćka, może nie jest super święty... Ale jest jednym z nas... W tym sezonie bije mnie na grzyby jak chce... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Bo święci są dobrzy nie tylko w lepieniu garnków 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Był spacer po lesie, wieczorem kuchenne rewolucje ????. Podgrzybki wylądowały w zalewie octowej a borowik zadebiutował w towarzystwie sera dojrzewającego, oliwy i kilku dodatków. Do tego świeży chleb z masłem i nic więcej do szczęścia nie potrzeba. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 (edytowane) W lesie bardzo dużo młodych grzybków. A ze mną moja najmłodsza latorośl, sama mnie do lasu na grzyby wyciąga Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Października 2022 przez scOOtt 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Witam, jak na prawdziwego grzybiarza przystało, zbieranie,obieranie krojenie i jedzenie , sowy mu najlepiej smakują Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 (edytowane) Ja się wkręciłem i koszyk będę musiał kupić . Doradźcie cos fajnego , rozmiarowo jakieś L , z wieczkiem czy bez , wiklina czy taśma wiklinowa ??? Reklamówka lub inny plastik raczej nie A dzisiaj we dwoje , krótko bo krótko , ale ładnie uzbieraliśmy . Na drugie sniadanie wjechał siedzuń z jajeczniczką a na obiadek będą świeże kanie Edytowane 3 Października 2022 przez gulf 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Dziś przypadkiem takie bliźniaki mi się trafiły metr od chodnika w centrum mojej „metropolii”, na obiad jak znalazł[emoji39] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Jak tam z kleszczami w mazowieckim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Jak tam z kleszczami w mazowieckim?Bardzo dobrze Z Kukułki przyniosłem 8 wbitych, z Podlasia z piętnastominutowego spaceru z 10 sztuk na nogawce a w mazowieckim zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Kraina kań 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Kraina kań Obok moich grzybków powyżej rosło 6 kań tak pod 20 cm kapelusz ale nigdy ich nie zbierałem/nikt nie pokazał wiec zostawiłem, wole nie ryzykować z jakimikolwiek blaszkowymi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi