popper Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Oj Waldku...gdzie Ty z tym jednym grzybem...???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 (edytowane) Może i jeden ale za to zobacz jakiCałą fotkę zajmuje :-) Edytowane 26 Września 2022 przez jajakub 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Pierwszy pełny koszyk w tym sezonie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 @Artech czy dobrze kojarzę ze ty zbierasz na Mazowszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 @Artech czy dobrze kojarzę ze ty zbierasz na Mazowszu?hehe raczej nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 @Artech czy dobrze kojarzę ze ty zbierasz na Mazowszu?Nie. Zupełnie inny rejon kraju.Szczecin i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Sorry za offtop ale to jest chyba jedyny wątek na jb gdzie forumowicze "prawie" dzielą się miejscówkami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Sorry za offtop ale to jest chyba jedyny wątek na jb gdzie forumowicze "prawie" dzielą się miejscówkami Prawda, ale nie podają czym znęcili np. podgrzybki... albo na co biorą rydze.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 (edytowane) Trochę pieczarek nazbieranych na pastwiskach W moich rejonach rosną aktualnie niemal na każdej łące.Edit: znowu obróciło :/ Edytowane 28 Września 2022 przez Pride 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Najsmaczniejsze pieczarki pod słońcem.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 (edytowane) Pizza z sosem leśnowielogrzybowym Edytowane 28 Września 2022 przez guciolucky 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Kuba,co to za danie i z czym ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Miałem wstawić gotowe połączenie ale zanim zrobiłem zdjęcie było po zawodach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Ha ha...powiedz tylko jak przygotowujesz te grzyby ,zanim skończą na pizzy ????chyba że masz na myśli pizze tradycyjną z dodatkiem jakiegoś sosu grzybowego lub miseczką zupy grzybowej jako przystawkę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Grzyby czyszczę i kroję w paski. Rozpuszczam na patelni masło i dodaję pokrojone grzyby, cebulę, sól i pieprz, nakrywamy pokrywką i duszę przez godzinkę. Ciasto na pizzę robię na zakwasie jak chlebowe tylko wałkuje je jak na makaron i składam w prostokąt, przesypuje krupczatką. Dodaję salami z orzechami włoskimi i ser. Piekę "pizzę". Wypieki, polewam tym co się udusiło i zredukowało na patelni i... Smacznego 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 To po tych grzybach masz takie pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 No Kuba...dowaliłeś ????pomyślałem jeszcze czy tego z patelni nie zredukować maksymalnie i zamknąć w Calzone...????w weekend szykuje się grzybobranie...będziemy robić próby ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Ja tak lubię grzyby, że część z nich, zjadam w lesie na surowo... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 29 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Czołem ! Coś drgnęło, 3.5h spaceru solo - południowe Mazowsze. Pozdrawiam,malcz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Czas na obiad..., kurczaka przyprawiam, kroję mięso na frytki, smażę na maśle żeby się zarumienił. Oddzielnie duszę grzyby leśne mieszane z listkiem laurowym i zielem angielskim. Ostatecznie łączę wszystkie składniki i zalewam słodką śmietanką 34%... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Może i jeden ale za to zobacz jakiCałą fotkę zajmuje :-)Bo te inne, nie były zbyt fotogeniczne 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 29 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Ja tak lubię grzyby, że część z nich, zjadam w lesie na surowo... Ja np uwielbiam świeżo suszone borowiki, takie prosto z suszarki. Żadne Lays'y tak nie smakują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 29 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Bo te inne, nie były zbyt fotogeniczne 20220926_102736.jpg No dobra, dobra :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Dopiero teraz, bliżej średniego wieku ????, załapałem jak fajne jest grzybobranie. Nie byłem pewien czy to jadalne, zasięgu w lesie zabrakło i zostawiłem, ale śliczny grzybek ???? Następnym razem, o ile znajdę, zabieram ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi