Gregovsky Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Hej , zastanawiam czy da się gdzieś ustawić tak telefon by nie dodawał do tego co pisze na forum niezbędnej informacji " wysłano z mojego Moto g8 " Oczywiście pod tym postem też to będzie [emoji38][emoji38] Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 W edytorze tekstu, w którym tworzysz treść, na dole masz "Wysłane z ..." z niebieskim znaczkiem. Po kliknięciu w znaczek i tym samym odznaczeniu tego dopisku pozbywasz się problemu Tak jak niżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregovsky Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Dziękuje , jednak w moim telefonie wygląda to inaczej .. [emoji52]Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) To jeszcze jest opcja wylaczenia tego zupelnie w ustawieniach profilu konta tapatalk. U mnie na iphonie jest to zakładka Ja, nastepnie Ustawienia, pozniej w ogolnych trzeba znalezc Sygnatura, wejsc i odznaczyc. U mnie teraz niebieski znaczek zniknal na dobre. Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez Kacper Kniaź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregovsky Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Wyłączyłem sygnaturę i ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregovsky Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 ... i działa !!! [emoji3060]Dzięki wielkie za.pomoc i pozdrawiam [emoji846] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi