elmo Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Brakuje kolegi @leszekd (bo numer 17 jest podwójnie) Powodzenia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Brakuje kolegi @leszekd (bo numer 17 jest podwójnie) Powodzenia wszystkim! Został zdyskwalifikowany za usunięcie @Lennego ;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Sami widzicie jak to jest z czytaniem ze zrozumieniem Myślę,że teraz to już pełna lista 1.hm622.karkoszek3.Michal_4.Michau255.DominikBP6.marcin1867. Martin778. Olsztynteam9. Bootleg10 speku311. wilczybilet12. spinspektor13. deywed1214. PiotrN15. Łukasz9016. PABL017. lenny18. Tomasz eS19. Bob7420. leszekd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Sorki za zdublowanie nr. Sam nie wiem jak to wyszło. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Pierwsza tura poranna 5 ryb. Niestety największa nie miała nawet 50 cm. Walczymy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Ja miałem 4 pistolety, również niewymiarowe. Wszystkie na głowacza flagowca ukręconego przez forumowego kolegę . Miałem wieczorem ruszyć na II rundę spróbować z jerkami, ale plany się zmieniły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 1 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 U mnie z bratem 12 w łódce,60+, dwie 70 i ten 77,na hybryd pike od SG 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 U mnie same odprowadzenia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 1 szczupaczek 45cm I jedno pobicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Ja dzisiaj na zero. Kilka delikatnych puknięć tylko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrN Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Cześć u nas słabo dwa po 60 cm przez 8 godzin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Wczoraj 70tka bez zdjęcia i pod 60. Ponad 8h łowienia… dramat. Dawno nie miałem takiego słabego otwarcia. Jutro jade na wodę gdzie w teorii powinno być co najmniej bardzo dobrze. Za 24h będe wiedział więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 (edytowane) Ja również jestem załamany. Dwa dni łowienia i kompletnie zero. Rozmawiałem z innymi - a tłok ogromny. Wszyscy identycznie zero. Obawiam się że to będzie najgorszy sezon w moim życiu. Edytowane 2 Maja 2022 przez Łukasz90 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 2 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 U nas dzisiaj jedna wymiarowa ryba 55,kilka maluchów i malowana ,najładniejsza ryba naszych wód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Hej. Ja tak trochę "wetnę się" poza konkursem."Rekord" pobity. ???? ???? ???? ???? I chyba najważniejsze, obie "gęby" zadowolone. ???? ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Ja dzisiaj dopiero popołudniu chwilę porzucałem. Trzy do 60. Ryby u mnie aktywne. Woda 13st C, 1go żywczarze ładnie połapali kilka 80 i dwie 90, weszystko pojechało na patelnię. No i pierwszego byłem na łódce w gościach (stary blaszak mocno chybotliwy) i oczywiście rano na pierwszej miejscówce się wyjebaliśmy, ok 1,8m wody. Zawijka na chatę po pianki i sprzęt do nurkowania. Dzisiaj prawie wszystko wyzbierałem, o dziwo najtrudniej było jedną wędkę namierzyć i aku z echa. Jeszcze tą nieszczęsną łódkę trzeba wyciągnąć. Także u mnie na wesoło 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 A ja się nie zgłosiłem, ale.. jeden ze złowionych szczupaczków 1 maja miał 86cm, a wyjęty na tetona z maleńkim shimano 1000, i powiem że zero problemów dla tego kijka..???? Fajna przygoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 U mnie wczoraj 4 sztuki na delikatny sprzęt. Dzisiaj na rundę II pojechałem z jerkami. Taki sam wynik jeśli chodzi o ilość i jakość (wielkość) złowionych ryb. W jerka 10-12 cm biją ryby 35-45 cm O_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 3 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 (edytowane) Dziś 3 ryby i dalej nic godnego uwagi... sama maluchy w przedziale 40-50. A Gumy na które biorą wcale nie małe... Edytowane 3 Maja 2022 przez Bootleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 3 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Dzisiaj u mnie dwa wymiary ,jeden 85 cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 3 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Dziwny dzień dzisiaj, pogoda super- ładnie podwiewa, raz chmury raz słońce, ryby były ale 11 brań, 3 na kiju, 1 sześćdziesiątak w podbieraku (jeden co spadł dobre 70). Spotkani wędkarze: nic wymiarowego i wszystko ledwo zapięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 3 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 U mnie majówka o kiju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 3 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 (edytowane) ... u mnie 9 godzin na otwarcie... Zero. Generalnie wodą zimna,u innych nieduże egzemplarze, głównie płytko, gdzie woda bez ruchu. Na wodzie do ok 8 m brak życia.To info od Kolegów z Whitestocka zasłyszane na wodzie. Dziś poprawiłem humor pięknie barwionymi drapieżnikami...... Z dwa tygodnie trzeba czekać na ogrzanie wody....... Rano, poza miastem ok-2, w południe, w słońcu że 20C, ochłodzenie, przed 17 deszcz... Pokręcone...Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Maja 2022 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 3 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 U mnie przez majówkę w łódce 22 ryby,z czego 7 wymiarowych ,z całej sumy (2 ryby na gumę w trolingu ,jedna na hybryd pike) reszta na twiche czyli 19 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Na zero -jeden gość na wejściu na moich oczach w dwóch rzutach wyjął dwa szczupaki 88 i 92cm a tak poza tym- nikt nic. Na około 30 wędkujących -ogromna presja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi