Skocz do zawartości

Koleżeński konkurs "Szczupak majówki 2022"

hm62

Rekomendowane odpowiedzi

Sami widzicie jak to jest z czytaniem ze zrozumieniem

Myślę,że teraz to już pełna lista

1.hm62

2.karkoszek

3.Michal_

4.Michau25

5.DominikBP

6.marcin186

7. Martin77

8. Olsztynteam

9. Bootleg

10 speku3

11. wilczybilet

12. spinspektor

13. deywed12

14. PiotrN

15. Łukasz90

16. PABL0

17. lenny

18. Tomasz eS

19. Bob74

20. leszekd

• Like 1

Ja dzisiaj dopiero popołudniu chwilę porzucałem. Trzy do 60. Ryby u mnie aktywne. Woda 13st C, 1go żywczarze ładnie połapali kilka 80 i dwie 90, weszystko pojechało na patelnię. No i pierwszego byłem na łódce w gościach (stary blaszak mocno chybotliwy) i oczywiście rano na pierwszej miejscówce się wyjebaliśmy, ok 1,8m wody. Zawijka na chatę po pianki i sprzęt do nurkowania. Dzisiaj prawie wszystko wyzbierałem, o dziwo najtrudniej było jedną wędkę namierzyć i aku z echa. Jeszcze tą nieszczęsną łódkę trzeba wyciągnąć. Także u mnie na wesoło :D

• Like 11

... u mnie 9 godzin na otwarcie... Zero. Generalnie wodą zimna,u innych nieduże egzemplarze, głównie płytko, gdzie woda bez ruchu. Na wodzie do ok 8 m brak życia.To info od Kolegów z Whitestocka zasłyszane na wodzie. Dziś poprawiłem humor pięknie barwionymi drapieżnikami...post-65672-1651604518,3607_thumb.jpg

... Z dwa tygodnie trzeba czekać na ogrzanie wody....

... Rano, poza miastem ok-2, w południe, w słońcu że 20C, ochłodzenie, przed 17 deszcz... Pokręcone...

Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez bob74