atarilol Opublikowano 15 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja Ballistic HD to taka Caldia mq 25 ale w aluminium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 15 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja Miałem zwykłą BG 3000 , od 2 lat używam BG na 3000 głównie na sandacze, bolenie i dwa razy w roku na morskie trocie i w żadnym nie było takich luzów jak na powyższym video. 3000 w zupełności wystarczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 15 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja Miałem zwykłą BG 3000 , od 2 lat używam BG na 3000 głównie na sandacze, bolenie i dwa razy w roku na morskie trocie i w żadnym nie było takich luzów jak na powyższym video. 3000 w zupełności wystarczyTrochę literówka się wkradła, pisałem na szybko z telefonu. Miałem zwykłą BG 3000 , od 2 lat używam BG MQ 3000.Łowię nią głównie sandacze, bolenie i dwa razy w roku morskie trocie, i w żadnym z ww. nie było takich luzów jak na powyższym video. Rozmiar 3000 w zupełności wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atarilol Opublikowano 15 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja Tak czy innaczej, poszło na zwrot, wybór będzie między Caldia mq 25, Ballistic HD 25 albo stradic FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja Coś się posypało z jakością u nich? Mam je z pierwszych wypustów, kręcą do dzisiaj bez najmniejszych problemow, z dużo bardziej wymagającycmi rybami i środowiskami niż te zwykle używane w PL. dobre 2 sezony na wodzie, jeszcze nie otwierane... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca kupilem caldie mq 2500 w polowie tamtego roku bardzo malo lowiona dzis mowie zagladne przesmaruje rolke a tam zamiast lozyska atrapa jakie zdziwienie zagladam do knoba z ciekawosci a tam 2 atrapy no szok az sie boje w zimie do srodka zagladnac moze wiecie jakie lozysko do rolki by podeszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) Pomyśleć, że "stary" ABU C4 miał jedno łożysko a śmigał, aż miło???? Edytowane 10 Czerwca przez popper 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Pomyśleć, że "stary" ABU C4 miał jedno łożysko a śmigał, aż miłoMój C3 nadal na się dobrze, od 1984 roku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Ale jak one mogą działać? ???? Tylko z jednym łożyskiem?? Nie do pomyślenia ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi