amalker Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Wydaje mi się, że lepiej by było gdyby po wyborze któregoś z linków w zakładce Linki Wybrana strona otwierała się w nowej zakładce a nie zastępowała Jerkbait. Ale to drobiazg, można by go przy okazji dopracować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Revizor Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 To ty w kompie musisz sobie ustawić j.pl nie ma nic do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Wydaje mi się, że lepiej by było gdyby po wyborze któregoś z linków w zakładce Linki Wybrana strona otwierała się w nowej zakładce a nie zastępowała Jerkbait. Ale to drobiazg, można by go przy okazji dopracować... wystarczy w przypadku checi otworzenia jakiegos linka / strony zamiast lewego przycisku myszy uzyc SCROLLA. Wiekszosc przegladarek automatycznie otworzy nowego okno w tle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amalker Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Można wymusić to kodem, ale korzystanie ze scrolla jest OK, nie używałem go dotychczas jako przycisk, ale działa, przyda się ta wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Z innej beczki zagadnienie . Czasem, na niektórych stronach jest taka możliwość, że mogę sobie wybrać ile postów na stronie ma być wyświetlone. Być może kiedyś w przyszłości dałoby się wprowadzić taką zmianę? Nie znam się bo może to wymaga jakichś grubszych nakładów pracy, lub jest niemożliwe tutaj, ale jeśli jest to było usprawnienie. Chodzi oczywiście o możliwość zwiększenia ilości postów/ stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Z innej beczki zagadnienie . Czasem, na niektórych stronach jest taka możliwość, że mogę sobie wybrać ile postów na stronie ma być wyświetlone. Być może kiedyś w przyszłości dałoby się wprowadzić taką zmianę? Nie znam się bo może to wymaga jakichś grubszych nakładów pracy, lub jest niemożliwe tutaj, ale jeśli jest to było usprawnienie. Chodzi oczywiście o możliwość zwiększenia ilości postów/ stronę. ile byłoby OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Myślę, że gdyby ilość była zwiększona 2x więcej niż jest, to chyba byłoby wystarczająco? Chodzi o to, że czasem się szuka wypowiedzi w wielostronicowym wątku i to by przyspieszyło sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
amalker
Wydaje mi się, że lepiej by było gdyby po wyborze któregoś z linków w zakładce Linki Wybrana strona otwierała się w nowej zakładce a nie zastępowała Jerkbait. Ale to drobiazg, można by go przy okazji dopracować...
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi