Skocz do zawartości
  • 0

NOWA STRONA SALMO

Efex

Pytanie

Witam wszystkich!

Mam przyjemność zaprosić wszystkich forumowiczów i nie tylko, do odwiedzin nowej strony http://www.salmo.com.pl, która rozpoczęła swą działalność z początkiem kwietnia.

Oczywiście po uchuromieniu wciąż otrzymujemy maile od gości, informujące nas o uwagach dotyczących nowej formuły. Zapewniam, że wszystkie tego rodzaju wiadomości są dla nas bezcenne i będziemy wdzięczni za komentarze i sugestie.

Z czasem strona będzie rozbudowywana i już szykujemy kilka niespodzianek, które powinny przypaść Wam do gustu.

Pozdrawiam serdecznie!

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

strona bardzo mi sie podoba, stonowane kolory, mile i profesjonalne otwarcie, linki, menu, prowadzenie, wszystko wspolgra idealnie

troche pomieszane jezykowo, tu polski, tam angielski, kilka literowek, zwlaszcza krzaki zamiast polskich znakow na stronie angielskojezycznej

niektore tabele, np. perch albo bullhead sa 'nierowne' - dolna czesc jest inaczej sformatowana niz gorna

(jak to prototyp)

tak poza tym bardzo OK :mellow:

• 0

strona bardzo mi sie podoba, stonowane kolory, mile i profesjonalne otwarcie, linki, menu, prowadzenie, wszystko wspolgra idealnie

troche pomieszane jezykowo, tu polski, tam angielski, kilka literowek, zwlaszcza krzaki zamiast polskich znakow na stronie angielskojezycznej

niektore tabele, np. perch albo bullhead sa 'nierowne' - dolna czesc jest inaczej sformatowana niz gorna

(jak to prototyp)

tak poza tym bardzo OK :mellow:

co nagle to po diable :mellow:

oczywiscie zapomnialem dopisac, ze jak poprawicie, to strona bedzie bomba

• 0

Strona mi się podoba. To czy jest ładniejsza niż poprzednia trudno mi powiedzieć. Na pewno jest inna, i dobrze bo tamta się już trochę opatrzyła.

Mam nadzieję, że stronka trochę odżyje bo od dawna nic się nie działo, żadnych newsletterów, artykułów.

Przy okazji widzę, że strona Salmo USA też została zmieniona.