Z Olsztyna Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Można powiedzieć, że maj został zamknięty jeszcze jedną metróweczką 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Pochwale się raz jeszcze , a co tam jeszcze jedna mamcia z tajnego/poufne miejsca. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 W sumie nie wiem, czy tutaj czy do działu przyłowy.Wiało znowu w porywach do 12 m/s więc uznałem że nocne zedziki są bardzo dobrym pomysłem.Ten z fotki, złowiony "po ciemaku" był wypasionym sandaczem. CO NAJMNIEJ 95 do 100 cm dopóki sie nie ukazał przy powierzchni.Rozczarowania nie było, bo to już ryba z tych, które wywołują uśmiech na twarzy.103 centusie wskoczyło. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Po kilku wypadach bezrybnych w końcu coś ciekawszego się uwiesiło[emoji226] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumowy Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 (edytowane) Pogodowe załamanie, chłodniej, pochmurno więc czas na szczupaka. Jak to się mówi szybki wypad po pracy , miejscówka wytypowana technika dostosowana i ustawienie zgodne z kierunkiem wiatru … no i bum[emoji95][emoji2][emoji2956][emoji123][emoji106] 98cm z górki na bullteez podpiętego do WRC80HF2 od St.Criox i Curado 201hg - działo się[emoji41]. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 14 Czerwca 2022 przez gumowy 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Po kilku wypadach bezrybnych w końcu coś ciekawszego się uwiesiło[emoji226]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220614/7d626f1e36c05a9dc4bd5690c1c02c3f.jpg Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkFajny szczupak ja na basen Ppoż. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Fajny szczupak ja na basen Ppoż. Gratuluję.Ot kolejny holenderski kanał przy autostradzie. Rybka ładna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 15 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Miałem okazję łowić z Janem Eggersem w holenderskich kanałach. Zdarzały się niesamowite, opasione sztuki bo grubo ponad sto . Niektóre nazywali już po imieniu bo wszystko wypuszczają. Najlepszymi miejscówkami były przepławki pod drogą i bajorka pod marketami . Ryby świetne, klimat dramatyczny . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 15 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 ….Najlepszymi miejscówkami były przepławki pod drogą i bajorka pod marketami . Ryby świetne, klimat dramatyczny .Bo tak tutaj jest, dokładnie ten szczupak stał na przepływie [emoji1303] Regularnie tam łowię i miałem go już na kiju[emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubby Opublikowano 15 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Lepsze piękne ryby w marnych kanałach, niż zadne ryby w naszych pięknych jeziorach 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 16 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 (edytowane) Lepsze piękne ryby w marnych kanałach, niż zadne ryby w naszych pięknych jeziorachTo ogólnie racja, tutaj streetfishing to norma, centrum miasta? Żaden problem a że wszystko wraca do wody to i jest co łowić następnym razem. Kanałki, rzeczki 2m wody z zielskiem, długo by wymieniać gdzie w Niderlandach można złowić ładną rybę. Ta sama miejscówka rok wcześniej… I szczupak kolegi z tego samego miejsca Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 16 Czerwca 2022 przez Thomas-xXx 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lukaszkosciukiewicz Opublikowano 17 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Piękna mamucha z czerwca, obżarta prawdopodobnie leszczami uderzyła jeszcze z impetem w 18 cm ricky the roach od westina Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 19 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Dwie ryby z ostatniego wypadu 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Nieduży zagraniczny. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 19 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Średniaki z Vanern, z łódki 405 ( a ponoć się nie da ) 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 (edytowane) Tak szczerze to pojechałem na sandacze ale te za diabła nie chciały współpracować . Zatem wyciągnąłem stare M1 plus zillion 1520 z porządną linka 50lb założyłem Cyprysowego piga i zacząłem się rozglądać za czymś w cętki .I to był strzał w dziesiątkę . Pierwsze 100 plus w tym sezonie .Oczywiście zdjęcia jak zwykle do bani zatem tym razem z miarką Edytowane 27 Czerwca 2022 przez Friko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 W niedzielę wróciłem z Indersalven.110. Mój największy 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) Temperatura powietrza jeszcze nie była tak szalona jak na końcu wyjazdu (czyli 30C). Woda ok 14C. Wszystkie trzy metrowe ryby (dwie kolegów 102 i 103) wyjechały ze styku nurtu i wody "stojącej" i raczej z większych głębokości, ten z ok. 8m. Ten, 90 (coś tam )cm właściwie z tej samej miejscówki Edytowane 27 Czerwca 2022 przez BOB 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Okolice Hammerstand 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 1 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 To pyk z pozdrowieniami z nad Mälaren W dzień upały 24 st.C , ale wieczorem mozna coś wyhaczyć 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Normalna temperatura okolo 18st i jakby woda ożyła Dawno nie złowiłem ponad dziesięć ryb w ośmiogodzinnym wypadzie.Pozdro 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 W przerwie między kleniami...Typowy 4calowy gumoopading 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 92cm 5,15kg na kijek do 3g z FC 0,16mm ... łowiłem okonki 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Jakoś ostatnio ze szczupakami mi nie po drodze,do dzisiaj ???? Standard, poduszka a na niej ona ,94 cm , trochę nadgryziona życiem ale w dobrej kondycji,zatańczyła z orbitem ???? 130 mm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Słaby był maj, czerwiec i prawie cały lipiec "wody" nie widziałem. Pod koniec pierwszym wyjazdem na ryby lipca wpada 92.Ogólnie jest słabo, ale mam w końcu kompana, co ma cirpliwość i się deszczu nie boi no i są wyniki (na bigbandita nicłe 60):a mi wpada 70+ 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi