Skocz do zawartości

Szczupaki 2022

TAURUS1989

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Jedyny dziś „forumowy stykacz” po kilometrach wychodzonych na swoich miejscówkach. Wskoczyło kilka niewymiarowych kajtków, ładny okoń (jest w temacie Okonie)i w kilku ostatnich rzutach zameldowała się taka sztuka na kiju:

FOTO

Ricky the Roach zrobił robotę jak zawsze w tym „basenie przeciwpożarowym” i jestem więcej niż pewien że miałem już tą rybę w podbieraku minimum raz. Wróciła jak zwykle do wody ale wiem że jeszcze się spotkamy, piękna i bardzo waleczna sztuka.
Pozdrawiam

Wybacz, ale zdjęcie nie spełnia naszych standardów, Kolega @Artech wyręczył mnie w argumentacji

• Like 3

Regulamin wstawiania zdjęć jest ogólnie dostępny i obowiązujący

Polecam szczególnie punkt 5.
http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87film%C3%B3w-na-forum-jerkbaitpl/#entry936740

Edytowane przez bartsiedlce
  • Like 1

post-65275-0-40848800-1664566952_thumb.jpg

Wczorajsza Żarnowiecka osiemdziesiona, może nie jakiś gigant ale pięknie odpasiony, w zeszłą niedzielę dwa maluchy 55 i 60, na gumy zero reakcji, Sweeper 14 rządzi.

Mam przeczucie że te największe jeszcze przede mną ????

Edytowane przez drChlubicz
  • Like 15

Ostatnio u mnie słabo z lepszymi konstrukcjami,same pukacze a jak już się powiesił to do 70 , dzisiaj w prognozie pogody zapowiadali psią pogodę ale po 17 ,no to się wyrobię ????, ok 13 pierwsza ryba i to jaka ,to moja trzecia podiumowa ryba jak do tej pory .Piękna,Pani 104 cm i jak pięknie się ubrała

e19e85e6fea11c84med.jpg

Edytowane przez hm62
  • Like 39

Dzięki Thomas xXx za podwpowiedzi. Od początku września katuję średniaki, przedwczoraj 81,a dziś ta chudzinka... . Nie mniej jednak 3-4 ryby na wypad to fajna średnia jak dla mnie :D

post-74603-0-05175000-1664742737_thumb.jpg post-74603-0-23959400-1664742719_thumb.jpg
U mnie odpaliły. Na zdjęciu 88 smukła jak lufa...
Sprzętowo Curado 201 K + Sustain do 35g.

Edytowane przez bartsiedlce
  • Like 13