Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. guciolucky Opublikowano 1 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. patu Opublikowano 1 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 (edytowane) Brawo Panowie????????????.Z otwarcia,w przemiłym towarzystwie ????????, równe 80. Zjadł wobler od @fishbartka FishbSprzętowo kij 8' 20lb, Shimano 4000 Edytowane 1 Maja 2022 przez patu 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ORKA Opublikowano 1 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 W końcu 1 maj.Trzy rybki zaliczone, jedna spięta .Wszystkie brania na wobler „kizior 90” od Qcyk Handmade Lures. 57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Jeden spadł. Jeden w podbieraku. Równe 70 cm z Warty. Sprzętowo F.A. Slim 20lb plus Shimano 4000 a na końcu Salmo WAVE. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabberwokie Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Jeden spadł. Jeden w podbieraku. Równe 70 cm z Warty. Sprzętowo F.A. Slim 20lb plus Shimano 4000 a na końcu Salmo WAVE.Z sieradzkiej Warty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Nie. To już wody PZW Konin. Kilka kilometrów poniżej Uniejowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 (edytowane) Udane otwarcie sezonu w najlepszym towarzystwie W sumie 6 sztuk, w tym 3 ryby 70+ do magicznej 8-ki z przodu zabrakło naprawdę niewiele... najważniejsze że chłopaki załapali bakcyla . Jutro powtórka z rozrywki w tym samym składzie Edytowane 2 Maja 2022 przez robbertzam 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Nowa Enigma CT z Pułtuska w kolorze srebrnym. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. patu Opublikowano 2 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Amator woblera od @wildrivera ???? 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Z dzisiejszego otwarcia pomarańczowe 70+ czarny stykacz i pomarańczowe 70 z plusikiem, ale najwaleczniejszy plus dwa pod forumowe minimum.Woblery Hegemon 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 3 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Mam i ja swojego wiślanego zbója 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadosławSikorski01 Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Majówka nad Wartą. Łącznie udało się złowić 6 boleni. Na zdjęciu ryba 78cm z drugiego dnia. 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Wczoraj miałem 2 bolki z lokalnej Warty ale oba ponizej 60cm.Ciekwostką jest jak złowiłem druga sztukę tego dnia. Siedze sobie przyczajony na główce i obławiam zapływ i okolice warkocza. Postanowiłem zmienic wobler, zapiąłem na agrafce bezsterowca od Kenarta, a że wczesniej nim nigdy nie łowiłem to na metrze żyłki pod szczytówką przejechałem nim w wodzie pod kijem między rzadkimi źdźbłami młodej mozgi coby sprawdzić jego pracę. A tu nagle je******e, myślałem w pierwszej chwili, ze to szczupak, cały wobler w paszczy bolenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 79cm na bezstera @wildrivera 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilriver Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Witam wszystkich.Chciałbym zapytać, czy któryś z kolegów łowi na woblery boleniowe siemson. Ponoć to bardzo dobre i łowne woblery na Odrze, a ja właśnie na tej rzece chcę łowić. Oglądałem też filmy słynnego wędkarza youtube Gajda 696 i łowi tymi woblerami ogromne bolenie o każdej porze roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Napisz do mnie na prv mam dwie sztuki, dam Ci za free, tylko wysyłkę opłacisz 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wildriver Opublikowano 4 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Grube 79cm i dublet 70+ z majówki [emoji846] Wobler mojej produkcji,Caiman V,10cm 25g.Brania z dna,ryby pięknie odpasione jak na maj,w mega dobrej kondycji.PozdrawiamWysłane z mojego motorola one vision przy użyciu Tapatalka 59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadosławSikorski01 Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Wczorajszy z Warty 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Pozwolę sobie dołączyć. Stykacz z małym plusem choć waleczny. Jak już wspominałem w swoim wątku, przezbrajam się na single z kotwiczek. Wczoraj na pewniaka wcinałem szczupaki, dzisiaj boleń. Ten rozmiar (#6) jest odrobinę za delikatny i trzeba dobrze regulować hamulec. Odpowiednie haki są w drodze 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Daj czasem info jak z chwytnością tego rozwiązania. Dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Na razie 3 na 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 (edytowane) Majowy z Mazowsza . [/url] Edytowane 6 Maja 2022 przez Sawiola 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Caiman V ,dalej w gazie [emoji846] Wysłane z mojego motorola one vision przy użyciu Tapatalka 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodzynek Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 To i ja dorzucę trzy ciekawsze rybki z ostatniego tygodnia. dzisiejsze 67 piątkowe, wieczorne 69 cm i 73 cm z niedzieli. Sprzętowo PS76MF2Stradic 2500 SHGSunline Siglon ADV PE 0,8i wszystkie na wobki od kolegi UGLY. PozdrawiamRodzynek 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi