BOB1 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Witam wszystkichPrzed chwilą zarejestrowałem się na tym forum.Jestem nowy również w castingu. Złapałem tego wirusa od początku tego sezonu...i jest mi z tym bardzo dobrze!Pozdrawiam BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pittr Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 No gratuluję, ja też od niedawna się w to bawię, ale czasu niestety na wędkowanie nie mogę wygospodarować tyle ile bym chciał, a może brak odpowiedniej motywacji... kto wie. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Jeszcze jeden zakręcony - witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Dzięki za delikatne zakręcony ja określam swój stan zdecydowanie dosadniej. Ciekaw jestem jak swoje początki w castingu wspominają ci najbardziej doświadczeni (i nie tylko oni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Dokładnie tak samo - nikt z tymi umiejętnościami się nie rodził. Każdy był zielony zanim stał się MISTRZEM... Ważne by była to dla Ciebie dobra zabawa, przynajmniej ja tak to odbieram. No i trzymaj się za kieszeń, zabawki bywają drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 TO... to już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 TO... to już wiem Spoko BOB... jak mawia moja żona - nie smutaj się.. Nie wszystkie zabawki muszą być drogie.. choć zdaję sobie sprawę z tego, że DROGIE to pojęcie względne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Nie smutam się, nie smutam ! Martwię się tylko co by pogoda poprawiła się do soboty...bo wiadomo - trzeba ćwiczyć! I dzięki Wszystkim za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Witaj Bob pamiętaj co sobotę święto Jamajki obchodź a moc będzie z Tobą forever. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 TO... to już wiem Witaj na forumTak jak Mifek pisze - to wcale nie musi być super drogi sport.Ja od jakiegoś czasu siedze w chruśniku i można fajne rzeczy wygrzebać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Zgadzam się KoledzyKierując się zasadą, że nie jest sztuką kupić jak się ma kasę, poszukuję (skutecznie zresztą) dobrego sprzętu za przyzwoite pieniądze za pośrednictwem zaufanych castingowców między innymi z tego forum. W krótkim czasie skompletowałem jak mi się wydaje ciekawe zestawy i do ciężkiego jerkowania i bardzo lekkiego ( właśnie przed godziną rozdziewiczyłem kijek do 7g zmontowany przez Kamila z dopiętym cu51e kupionym na forum). I to mnie kręci i to jest super.Niech się kije gną a nie łamią!!! Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwosz1953 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 TO... to już wiem Bardzo ładne motto: "niech się kije gną a nie łamią". A ja zawsze chciałem żeby kijek złamał się na rybie. Już nie chcę bo w tym roku złamałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Witam nowego kolegę Piwosza 1953Może grzecznie coś napiszesz o sobie? To takie eleganckie zasady na forumPozdrawiam i witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 ...Ciekaw jestem jak swoje początki w castingu wspominają ci najbardziej doświadczeni (i nie tylko oni)Eech...kiedyś było dużo trudniej, ale za to teraz, choć jestem praworęczny, rzucam jedynie słuszną (lewą) ręką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi