witek Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Czy ktoś już sprowadzał coś od tego sprzedawcy? Chcę kupić większą ilość Power Pro od niego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Wiciu, ja nie wiem czy on dobry, ale jak sprowadzisz i nie podzielisz sie z kolegą, to nei pokazuj sie na osiedlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Tomek, było wcześniej mówić. Kupiłem kontrolnie 1500 y 30 LB, ale to mi wystarczy na 2 kręcioły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Witku, spoko, jak znów będziesz ściągał to daj znać. Cienka tez by sie przydała <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
witek
Czy ktoś już sprowadzał coś od tego sprzedawcy? Chcę kupić większą ilość Power Pro od niego....
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi