PaNeK Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 chciał bym się dowiedzieć czegoś o tym wynalazku...może ktos z was miał styczność z takim sprzęciochem? <_<jeśli tak to wrażenia odczucia + i - po spotkaniu z tym sprzętem bym poprosił fotki z linków: http://www.ibbf-team.it/images/foto/belly_boat/guazzi1,8Kg.j pg http://www.angelcenter-voegler.de/images/bellyboat.jpg Pozdrawiam PaneK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzesiak cast Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 U mnie zakaz pływania jeszcze więc nie testowałem. Kupiłem płetwy techniczne ze sprężynami roz xl bo się bałem że mi noga nie wejdzie. Jak się okazało to są ciut przy duże ale nie spadają bo sprężyna trzyma do kalosza 44-45 będą w sam raz but do brodzenia roz 47 też wchodzi minus taki że waga ich to 3,5kg. Przy okazji zakupiłem płetwy uniwersalne od plywadla savegear urzywki ale lekkie, krótkie i zakładane na kalosz. Teraz czekam na czerwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Herman Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 (edytowane) Obie nogi skręcasz wokół własnej osi w jedną stronę no i płyniesz. Aby zawrócić w miejscu: łydka z płetwą ustawione są w jednej linii pionowo do dołu, a druga "wiosłuje" skręcona na maksa (im bardziej poziomo tym lepszy efekt). Dzięki MarcinW za pomoc w nauce pływania. Byłem wczoraj na krótkim wypadzie, szło mi o niebo lepiej niż za pierwszym razem. Sposób na skręcanie "w miejscu" wcale nie jest intuicyjny, gdyby nie Twoja podpowiedź nie wpadłbym na to, dzięki W wątku o "numerach na pontonie" postaram się zamieścić sposób w jaki sam naniosłem numery na swoje float tube. Płetwy mam od Visiona - Kepper, takie jakby białe. Bardzo szybko przemieszczałem się po łowisku, siłę ciągu dają niesamowitą. Edytowane 31 Maja 2018 przez Herman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bertus Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Szukam opinii na temat PŁYWADEŁKO TRAPER FLY STREAM BELLY BOAT. Ma ktoś,ewentualnie używał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 jesli to takie jak na fotce odpusc. duza szansa, ze bedzie to taka kupa jak byl moj airflo - siedzenie nei bylo dmuchane tylko zrobione z kawalka szmaty krzywo wszystego w balony - rezultat wisiales na jajach ciagle... nie dalo sie plywac... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maqu77 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Kup Taimen jest teraz w promocjach za 499 cały komplet.Ja mam Ron Thompson konstrukcja ta sama co Taimen. Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bertus Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Dzięki za informację, na fotce wygląda solidnie ale chyba faktycznie uderzę w Taimena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KwaQ Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Hejka, Widzę że temat zmarł mam pytanie, czy pływa ktoś na drzeworytowym pływadełku z decatlona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Forest-Natura Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Witam.Temat zmarł, bo wszystkie próby reanimacji w wątku muchowym skutkują wyrzuceniem tematu do działu "Sprzęt motorowodny i elektronika wędkarska" http://jerkbait.pl/topic/1690-p%C5%82ywade%C5%82ko-belly-boat/, gdzie sobie dalej dogorywa.Zarówno spiningiści jak i muszkarze nie są tym, zadowoleni, ale cóż - jak Adminy tak to widzą to tak widać musi być.Pozdrawiam.PS. KwaQ ... generalnie jak myślisz o jego posiadaniu, to się nawet nie zastanawiaj, tylko kupuj ... Edytowane 19 Czerwca 2018 przez Forest-Natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiekcom Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Hejka, Widzę że temat zmarł mam pytanie, czy pływa ktoś na drzeworytowym pływadełku z decatlona ? Patryk pływam od ponad roku właśnie jestem na etapie ukończenia pisania testu tego pływadełka.Podsumowanie jest jedno.... warto i to bez dwóch zdań :-) Mówię jako osoba która pływał, lub posiadał przynajmniej kilka pływadełke.Jak chcesz szczegóły to dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 venom_666 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 a które to "drzeworytowe" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KwaQ Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Siemka,Miało być budżetowe ale coś słownik zmienił. sorki, Daniel. dzięki. pływadełko w drodze pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mlgi Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Mój ostatni nabytek, jeszcze czekam na śpiochy z Ali... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzesiak cast Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Dechatlon, keeper czy ron thompson to jedno i to samo inne tylko brandowanie. Js zmienilem na klase wyzej i nie narzekam fish cat deluxe i chyba na lepszym plywac nie bede no moze jak mi odbije to kupie caly z pcv bo mozna mu przynajmniej dokleic uchwyty. W thomsonie denerwowalo mnie to ze dlugo schla ta cordura. Woze belly napompowane w bagazniku i zawsze bylo mokro i brudno. Fish cat polowa balonow to chyba pcv wiec material nie nasiaka woda i nie przykleja sie brod. Przy pierwszym plywaniu troche brakowalo mi tej rozporki i jakos nie pewnie sie czulem :-D jest masywniejsze i wieksze od tych keeperow. Cena za nowke troche odstrasza ale warto szukac uzywek :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bertus Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zna ktoś polskiego dystrybutora?https://www.elpezrosa.com/producto.aspx?idCategoria=2606&Producto=Iberux%20Pro%202.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zna ktoś polskiego dystrybutora?https://www.elpezrosa.com/producto.aspx?idCategoria=2606&Producto=Iberux%20Pro%202.0nie znam ale wyglada jak mniejszy savage z dolozonymi wioslami (ps uzywam savage kilka miesiecy wiosel jeszcze nigdy nie uzylem) czy mniejszy savage nie kosztuje podobnej kapusty - powinno byc latwiej o dystrybutora a wiosla jakbym mogl to bym chetnie zamocowal inaczej (wyzej by uda raczkami nie walic) wiec jak bedzie bez wiosel to mi sie wydaje, ze to pozytyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość szkutnik Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 (edytowane) Dechatlon, keeper czy ron thompson to jedno i to samo inne tylko brandowanie. Js zmienilem na klase wyzej i nie narzekam fish cat deluxe i chyba na lepszym plywac nie bede no moze jak mi odbije to kupie caly z pcv bo mozna mu przynajmniej dokleic uchwyty. W thomsonie denerwowalo mnie to ze dlugo schla ta cordura. Woze belly napompowane w bagazniku i zawsze bylo mokro i brudno. Fish cat polowa balonow to chyba pcv wiec material nie nasiaka woda i nie przykleja sie brod. Przy pierwszym plywaniu troche brakowalo mi tej rozporki i jakos nie pewnie sie czulem :-D jest masywniejsze i wieksze od tych keeperow. Cena za nowke troche odstrasza ale warto szukac uzywek :-DPlus takiego rozwiązania (nie pcv) jest taki że zewnętrzna warstwa z materiału jest rozpychana przez wewnętrzną która jest większa i przez to nie trzeba pompować jej do wysokiego ciśnienia, a mimo to pływaki są twarde. W przypadku przebicia np. przez kotwicę powietrze będzie uciekać bardzo powoli. W przypadku balonów z pcv ciśnienie jest duże i powietrze zejdzie bardzo szybko. Edytowane 22 Czerwca 2018 przez szkutnik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekzabrze Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 WitamCzy ktoś może widział taki wynalazek dostępny w Polsce? https://rainbowkayaks.com/gb/home/186-hardbelly.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 WitamCzy ktoś może widział taki wynalazek dostępny w Polsce? https://rainbowkayaks.com/gb/home/186-hardbelly.htmlWow ja takie zrobic chcialem. Sent from my SM-N910F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekzabrze Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Wow ja takie zrobic chcialem. Sent from my SM-N910F using TapatalkSamemu czy komuś zlecić?Myślałem, czy by nie uderzyć do jakiejś firmy produkującej kajaki może by coś takiego udało im się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Samemu czy komuś zlecić?Myślałem, czy by nie uderzyć do jakiejś firmy produkującej kajaki może by coś takiego udało im się zrobićSamemu z jakiejs pianki. Sent from my SM-N910F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość MarcinW Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Ale najlepiej, żeby się składało do walizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 intoxication Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Witam. Dostałem plywadlo. Mam zwykle wodery z kaloszami . Szukam płetwy które będą pasować i na Kalosz i ew na wodery bez niego . Podrzucicie jakiś sensowny model płetw i woderow /śpiochówPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość MarcinW Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Może tutaj coś - http://jerkbait.pl/topic/62604-jak-si%C4%99-ubra%C4%87-na-p%C5%82ywade%C5%82ko/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Ja mam te pletwy techniczne za 75€ + przesylka jak ugrzezniesz. Buty do brodzenia vision loikka rozm 10 wchodza do nich z luzami. W zasadzie sam sobie musze kupic pare przed zima... Sent from my SM-N910F using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fafka90 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam zamierzam kupić na jesień Belly Boat,po głowie chodzi mi o model Belly Boat Savage Gear Highrider 170, chcę łowić jesienia na małych leśnych jeziorkach w poszukiwaniu szczupaka, czy Belly Boat to dobre rozwiązanie na tą porę roku? ten okres jest dość zimny,jak z bezpieczeństwem? skłaniałbym się do Belly wlasnie z wiosłami,może macie coś godnego polecenia? Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez milupa - rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PaNeK
chciał bym się dowiedzieć czegoś o tym wynalazku...
może ktos z was miał styczność z takim sprzęciochem? <_<
jeśli tak to wrażenia odczucia + i - po spotkaniu z tym sprzętem bym poprosił
fotki z linków:
http://www.ibbf-team.it/images/foto/belly_boat/guazzi1,8Kg.j pg
http://www.angelcenter-voegler.de/images/bellyboat.jpg
Pozdrawiam PaneK
Top użytkownicy dla tego pytania
102
45
44
26
Popularne dni
11 Wrz
19
4 Kwi
13
9 Lut
13
29 Paź
12
Top użytkownicy dla tego pytania
gooral 102 odpowiedzi
intoxication 45 odpowiedzi
Pescador_de_caña 44 odpowiedzi
czarny1 26 odpowiedzi
Popularne dni
11 Wrz 2017
19 odpowiedzi
4 Kwi 2007
13 odpowiedzi
9 Lut 2021
13 odpowiedzi
29 Paź 2018
12 odpowiedzi
Popularne posty
Nales
Dzisiaj pływałem i przy okazji zrobiłem zdjęcia swojego bolidu Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
mack
Mi się czasem chce sikać po 30 min siedzenia w pubie. Co ciekawe dalej tam chodzę....
Pescador_de_caña
W końcu wybrałem Seven Bass Rockstar 135. Chodziło o lekkość, wygodę i łatwość montażu. Wcześniej pływałem na Iso Tube i Fish Cat 4 delux czyli konstrukcjami z balonem w środku i piankowym siedziskiem
Opublikowane grafiki
749 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi