PaNeK Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 chciał bym się dowiedzieć czegoś o tym wynalazku...może ktos z was miał styczność z takim sprzęciochem? <_<jeśli tak to wrażenia odczucia + i - po spotkaniu z tym sprzętem bym poprosił fotki z linków: http://www.ibbf-team.it/images/foto/belly_boat/guazzi1,8Kg.j pg http://www.angelcenter-voegler.de/images/bellyboat.jpg Pozdrawiam PaneK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 intoxication Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Cześć . Czy ktoś nanosił numery rejestracyjne na sakwach? Jeśli tak to czym je nanosiliście? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mlgi Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Cześć . Czy ktoś nanosił numery rejestracyjne na sakwach? Jeśli tak to czym je nanosiliście? pozdrawiamJa bezpośrednio na belly, szablon + marker olejowy w kolorze białym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Ja bym już nic nie malował, zaraz obowiązek rejestracji przestanie istnieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 intoxication Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 1 sierpnia ? Czy coś wcześniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Nie wiem kiedy dokładnie, ale te okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janosik_84 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 A ja akurat przedwczoraj miałem kontrol i sprawdzali numerki, więc póki trzeba to chyba jednak warto mieć, 17zl to nie majątek. A nie rozglądasz się czy ktoś kontroluje czy nie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateush Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Ja bym już nic nie malował, zaraz obowiązek rejestracji przestanie istnieć Możesz podać więcej info , link , artykuł etc.. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nales Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Możesz podać więcej info , link , artykuł etc.. dzieki Ja znalazłem coś takiego: https://www.gov.pl/web/gospodarkamorska/rejestracja-jachtow-prosta-szybka-tania-i-przez-internet-sejm-przyjal-ustawe-o-rejestracji-jachtow-i-innych-jednostek-plywajacych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Kilka razy się ten temat na forum przewinął, pytałem też SSR i potwierdzili. U S T AWAz dniao rejestracji jachtów i innych jednostek pływających o długości do 24 m1) Art. 3. 1. Obowiązkowi rejestracji podlega:1) jacht oraz jednostka pływająca używana do amatorskiego połowu ryb, o długości conajmniej 7,5 m lub napędzie mechanicznym o mocy co najmniej 15 kW,2) jednostka pływająca używana do połowów rybackich,3) jednostka pływająca uprawiająca żeglugę poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej– o ile nie posiada innej niż polska przynależności.2. Obowiązkowi rejestracji, o którym mowa w ust. 1, nie podlega:1) jednostka pływająca przeznaczona wyłącznie do regat i zawodów sportowych, posiadająca klasę regatową i ważny certyfikat wydany przez polski związek sportowy albo podmiot właściwy dla państwa bandery jachtu oraz regatowa łódź wiosłowa;2) jednostka pływająca napędzana wyłącznie siłą ludzkich mięśni;3) deska surfingowa, deska z żaglem lub inna podobna jednostka pływająca.3. Jednostka pływająca o długości do 24 m, która nie podlega obowiązkowi rejestracji, może być zarejestrowana na wniosek właściciela. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nales Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Kilka razy się ten temat na forum przewinął, pytałem też SSR i potwierdzili. U S T AWAz dniao rejestracji jachtów i innych jednostek pływających o długości do 24 m1) Art. 3. 1. Obowiązkowi rejestracji podlega:1) jacht oraz jednostka pływająca używana do amatorskiego połowu ryb, o długości conajmniej 7,5 m lub napędzie mechanicznym o mocy co najmniej 15 kW,2) jednostka pływająca używana do połowów rybackich,3) jednostka pływająca uprawiająca żeglugę poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej– o ile nie posiada innej niż polska przynależności.2. Obowiązkowi rejestracji, o którym mowa w ust. 1, nie podlega:1) jednostka pływająca przeznaczona wyłącznie do regat i zawodów sportowych, posiadająca klasę regatową i ważny certyfikat wydany przez polski związek sportowy albo podmiot właściwy dla państwa bandery jachtu oraz regatowa łódź wiosłowa;2) jednostka pływająca napędzana wyłącznie siłą ludzkich mięśni;3) deska surfingowa, deska z żaglem lub inna podobna jednostka pływająca.3. Jednostka pływająca o długości do 24 m, która nie podlega obowiązkowi rejestracji, może być zarejestrowana na wniosek właściciela.Co to za ustawa? W razie kontroli podajesz numer ustawy i tyle. W przypadku belly boat jest jeszcze lepiej bo wykluczony jest w dwóch miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 http://prawo.sejm.gov.pl/isap.nsf/DocDetails.xsp?id=WDU20180001137 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kornetes Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Odgrzebię trochę temat. Zamierzam zacząć przygodę z belly, zamówiłem sg highrider 170. Potrzebuję kupić jakieś płetwy na początek, poleci ktoś jakiś sprawdzony solidny model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 intoxication Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Madcat. Też pływam już na sg. Teraz jak patrzę na poprzednie Alpha trooper to wydaje mi się zabawkowe. Aczkolwiek miło wspominam . Dużo pływacie na wioskach ? Mam wrażenie ,że mnie spowalniają wręcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Green Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Cześć! Nie wpadła komuś w oko jakaś promka na SG Hiegridera 170? Do tej pory znalazlem najtaniej 1 895 zł. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zeralda Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) Witam, Jak oceniacie budżetowego Seven Bass Hecko 130? Jest to moja pierwsza jednostka i nie chciałbym wtopić...(Jest dostępny w Salarze) Edytowane 13 Czerwca 2020 przez zeralda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nales Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Ma ktoś jakiś patent na uchwyt do wędek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RedJin Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Do mniejszych kawałki rurek pcv i trytytki. Do większych masz dedykowane przylepiane uchwyty obrotowe. Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 intoxication Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Cześć. A zna ktoś średnicę rurek które wejdą idealnie w uchwyty w oparciu sg 170? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 3.14 times horus 33mm (wyszlo mi suwmiarka na szybkiego 32,94 - ale nie miezylem oryginalnej rurki tylko ta co u mnie za przedluzki robi i pasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Sorki. Nie dopatrzylem, ze o oparcie pytasx Sent from my SM-G973F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Okolo 43mm tylko rurka, ktora sprawdzalem nie byla idealnie okragla i wchodzila potwornie ciasno. Sent from my SM-G973F using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nales Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Do mniejszych kawałki rurek pcv i trytytki. Do większych masz dedykowane przylepiane uchwyty obrotowe. Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu TapatalkaO jakich przylepianych uchwytach mówisz? Patrzyłem uchwyty np Borika ale są tylko na jedną wędkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 (edytowane) https://www.12bb.eu/en/category/belly-boot-onderdelen/ tutaj sporo akcesoriow - ja juz jestem w trakcie zamawianie nowej torby na bok.na aliexpresie maja troche akcesoriow tych "gwiazdek zatrzaskowych" Edytowane 18 Czerwca 2020 przez gooral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Koledzy macie może namiar na BELLY BOAT SAVAGE GEAR HIGHRIDER 170 ,ciężko coś znaleźć na stanie w magazynie w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pescador_de_caña Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Koledzy macie może namiar na BELLY BOAT SAVAGE GEAR HIGHRIDER 170 ,ciężko coś znaleźć na stanie w magazynie w sieciCiężko już o jakiekolwiek belly z tej lepszej półki. Ostatnio dzwoniłem i dostępne są tylko seven bass Skullway 170. Wyglądają bardzo bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PaNeK
chciał bym się dowiedzieć czegoś o tym wynalazku...
może ktos z was miał styczność z takim sprzęciochem? <_<
jeśli tak to wrażenia odczucia + i - po spotkaniu z tym sprzętem bym poprosił
fotki z linków:
http://www.ibbf-team.it/images/foto/belly_boat/guazzi1,8Kg.j pg
http://www.angelcenter-voegler.de/images/bellyboat.jpg
Pozdrawiam PaneK
Top użytkownicy dla tego pytania
102
45
44
26
Popularne dni
11 Wrz
19
4 Kwi
13
9 Lut
13
29 Paź
12
Top użytkownicy dla tego pytania
gooral 102 odpowiedzi
intoxication 45 odpowiedzi
Pescador_de_caña 44 odpowiedzi
czarny1 26 odpowiedzi
Popularne dni
11 Wrz 2017
19 odpowiedzi
4 Kwi 2007
13 odpowiedzi
9 Lut 2021
13 odpowiedzi
29 Paź 2018
12 odpowiedzi
Popularne posty
Nales
Dzisiaj pływałem i przy okazji zrobiłem zdjęcia swojego bolidu Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
mack
Mi się czasem chce sikać po 30 min siedzenia w pubie. Co ciekawe dalej tam chodzę....
Pescador_de_caña
W końcu wybrałem Seven Bass Rockstar 135. Chodziło o lekkość, wygodę i łatwość montażu. Wcześniej pływałem na Iso Tube i Fish Cat 4 delux czyli konstrukcjami z balonem w środku i piankowym siedziskiem
Opublikowane grafiki
749 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi