PaNeK Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 chciał bym się dowiedzieć czegoś o tym wynalazku...może ktos z was miał styczność z takim sprzęciochem? <_<jeśli tak to wrażenia odczucia + i - po spotkaniu z tym sprzętem bym poprosił fotki z linków: http://www.ibbf-team.it/images/foto/belly_boat/guazzi1,8Kg.j pg http://www.angelcenter-voegler.de/images/bellyboat.jpg Pozdrawiam PaneK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Forest-Natura Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Witam.Jeszcze raz dzięki - faktycznie 30 l był by poręczniejszy, ale nie mieści się do niego pływadło. A tak nie będzie mi moczyło bagaznika.Będę kombinował z uchytem na kijki z rurek PVC - jak zrobię to podzielę się zdjęciami z innymi.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Poszukaj sobie na YouTube, takich filmików jest pełno: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Forest-Natura Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Witam.Widziałem - sporo tego na YT. Niektóre naprawdę fajne patenty.Ale mam na myśli raczej takie coś jak na zdjęciach.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Wydaje mi się że lepszym rozwiązaniem będzie zakup dwóch a nawet jednego pasa zaciskowego do bagażu, kawałek deski, nawet do krojenia chleba , w owa deske za pomocą kilku wkrętów przymocować pas. Do deski przymocować gotowe uchwyty, które w Chinach można kupić za grosze. Na fotografii załączonej post wyżej wędki mogą uszkodzić się gdy płynąć tyłem natrafia na przeszkodę, bądź będą utrudnialy przybrzezne łowienie, ciągłe obserwacja zdenerwuje z czasem. Ewentualnie, spójrzcie na rozwiązanie w belly savage gear high rider 170, na tylnej stronie siedziska są dwa uchwyty na wędki. Ich konstrukcja jest banalnie prosta, kawałek materiału doklejony tak że tworzy tunel w który wkłada się wędkę. Ja poszedlbym w jeszcze prostszy sposób, mocując dwa paski tworząc z nich półokrąg, oddalone od siebie według uznania i długości dolnika używanej wędki. PsTen worek też mam sprawdza się doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SPIDERLING84 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Odradzam deski, rurki itp. Piękno w prostocie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Forest-Natura Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Witam.Przy muchówkach wszelkie uchwyty do których można włożyć dolnik są problematyczne i trzeba kombinować coś innego - np. taką konsrukcję jak na zdjęciach, które przytoczyłem.Odpadają przy muchowaniu także wszelkie uchwyty z których kije sterczą w pionie żeby nie uszkodzić wędek przy rzutach linką.No i chciało by się zabrać czasem ze 3-4 kije z różnymi zestawami żeby popróbować, porównać, itp.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GoloGolo Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Wy naprawdę na tym pływacie i łapiecie z tego ryby? Z "dupą" czy nogami w wodzie i w płetwach? Jaki jest komfort siedzenia z nogami w wodzie na czymś, co wygląda jak dętka traktorowa? Nie chce się wam sikać po 30min pływania?Jak się ma sprawa rejestracji tego "środka pływającego" do połowów wędkarskich? Da się na tym numer nakleić/namalować?Podziwiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość MarcinW Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 na takie pytania możesz sobie odpowiedzi wygóglować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mack Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Wy naprawdę na tym pływacie i łapiecie z tego ryby? Z "dupą" czy nogami w wodzie i w płetwach? Jaki jest komfort siedzenia z nogami w wodzie na czymś, co wygląda jak dętka traktorowa? Nie chce się wam sikać po 30min pływania?Jak się ma sprawa rejestracji tego "środka pływającego" do połowów wędkarskich? Da się na tym numer nakleić/namalować?Podziwiam...Mi się czasem chce sikać po 30 min siedzenia w pubie. Co ciekawe dalej tam chodzę.... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GoloGolo Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Ale w pubie jest ciepło, sucho i łatwiej coś "złapać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Forest-Natura Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Witam.Bioróżnorodność gatunku ludzkiego polega właśnie na tym że jedni wolą siedzieć i łapać w pubie, a inni zaś w pływadełku na wodzie Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Wy naprawdę na tym pływacie i łapiecie z tego ryby? Z "dupą" czy nogami w wodzie i w płetwach? Jaki jest komfort siedzenia z nogami w wodzie na czymś, co wygląda jak dętka traktorowa? Nie chce się wam sikać po 30min pływania?Jak się ma sprawa rejestracji tego "środka pływającego" do połowów wędkarskich? Da się na tym numer nakleić/namalować?Podziwiam...Po tym wpisie stwierdzam, ze belly sluzy nawet do TROLOWANIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hi tower Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 A Wy jakie macie patenty na echo do belly? Ja poradziłem sobie tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Nie jestem ich zwolennikiem , ale ten jest super. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Grudnia 2017 przez Kayak Fishing Poland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Co do tego pływadełka co wrzucił Arek - ci co pływają może niech sie wypowiedzą - nie sądzicie, ze to oparcie jest zbyt pionowo? Pytam jako laik w temacie plywadel :-) PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Daniel myślę , że jest regulowane.I jeszcze proszę by napisali jak jest z ich mobilnością na wodzie ( nigdy nie pływałem ) Edytowane 26 Grudnia 2017 przez Kayak Fishing Poland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dreadknight Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Daniel myślę , że jest regulowane.I jeszcze proszę by napisali jak jest z ich mobilnością na wodzie ( nigdy nie pływałem )Mógłbyś podać jakieś namiary? (Firma, model) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Mógłbyś podać jakieś namiary? (Firma, model)Pytasz mnie o pływadełko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dreadknight Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Pytasz mnie o pływadełko ?Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Tak Miałem wszystko na fb ale skasowałem poszukam dam znać.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dreadknight Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Miałem wszystko na fb ale skasowałem poszukam dam znać.????Super. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 A Wy jakie macie patenty na echo do belly? jak juz ktos napisaal piekno w prostociehttps://photos.google.com/album/AF1QipMpOxpS69fhzsqgt5_zpS2KTOOblB-iI5KDE4Ko/photo/AF1QipNBovHRLrWq6a5XDpiCDtfFFZMF0juCrxTO4fha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość MarcinW Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 jak juz ktos napisaal piekno w prostociehttps://photos.google.com/album/AF1QipMpOxpS69fhzsqgt5_zpS2KTOOblB-iI5KDE4Ko/photo/AF1QipNBovHRLrWq6a5XDpiCDtfFFZMF0juCrxTO4fhalink nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 https://photos.app.goo.gl/tbb3G1mqT9LjXZ6P2moze tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zyga102 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Sorki, co to za uchwyt do echa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PaNeK
chciał bym się dowiedzieć czegoś o tym wynalazku...
może ktos z was miał styczność z takim sprzęciochem? <_<
jeśli tak to wrażenia odczucia + i - po spotkaniu z tym sprzętem bym poprosił
fotki z linków:
http://www.ibbf-team.it/images/foto/belly_boat/guazzi1,8Kg.j pg
http://www.angelcenter-voegler.de/images/bellyboat.jpg
Pozdrawiam PaneK
Top użytkownicy dla tego pytania
102
45
44
26
Popularne dni
11 Wrz
19
4 Kwi
13
9 Lut
13
29 Paź
12
Top użytkownicy dla tego pytania
gooral 102 odpowiedzi
intoxication 45 odpowiedzi
Pescador_de_caña 44 odpowiedzi
czarny1 26 odpowiedzi
Popularne dni
11 Wrz 2017
19 odpowiedzi
4 Kwi 2007
13 odpowiedzi
9 Lut 2021
13 odpowiedzi
29 Paź 2018
12 odpowiedzi
Popularne posty
Nales
Dzisiaj pływałem i przy okazji zrobiłem zdjęcia swojego bolidu Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
mack
Mi się czasem chce sikać po 30 min siedzenia w pubie. Co ciekawe dalej tam chodzę....
Pescador_de_caña
W końcu wybrałem Seven Bass Rockstar 135. Chodziło o lekkość, wygodę i łatwość montażu. Wcześniej pływałem na Iso Tube i Fish Cat 4 delux czyli konstrukcjami z balonem w środku i piankowym siedziskiem
Opublikowane grafiki
749 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi