Bolesław Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 (edytowane) Ktoś miał do czynienia z manetką do yamahy w zamienniku ? Kopia 703 z trimem. Wszystko wygląda identycznie, tylko napisu yamaha brak..???? Edytowane 12 Maja 2022 przez Bolesław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marioligi Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Z manetkami jest zupełnie tak samo jak z czymkolwiek innym z ChRL....Z doświadczeń znajomych były kłopoty z przyciskiem trymu i elektryką.Także jak trafisz ...... Ja bym wolał niegrzebaną używkę w oryginale... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bolesław Opublikowano 12 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 (edytowane) Też bym wolał.. ale trochę zostałem oszukany, a trochę niedopatrzyłem.. na aura.szczecin oferują te manetki po 1500zł z groszami.. nowa orginalna też 1500zł. Dziwne. Ja kupiłem używaną jak nową, za 850.. ale to ta podróbka???? Za używki pokancerowane niekomplerne też chcą po tysiaku. Pożyjemy, zobaczymy jak to się sprawdza. Edytowane 12 Maja 2022 przez Bolesław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bolesław
Ktoś miał do czynienia z manetką do yamahy w zamienniku ? Kopia 703 z trimem. Wszystko wygląda identycznie, tylko napisu yamaha brak..????
Edytowane przez BolesławOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi