makamba Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Muszę sobie jakiegoś rozjechanego kota podwiązać do rejestracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Lepiej chyba zainwestować w CB radio Szczerze mówiąc taki zakup bardzo szybko się zwraca. Od czasu kiedy je kupiłem zapomniałem co to mandaty , a wcześniej miałem już 20 pkt ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Nie wiem czy warto się przejmować pustymi. Zapełnią. D300 szybko się zwraca Poza tym Planują nam kolejny prezent@Panek. Nikt nie wspominał, że puste nie mogą stać przy drogach. Atrapy nawet zasilania nie miały a stawiali je wszyscy, i drogowcy i samorządowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 no właśnie byłem przekonany że wspominali ... może to była jedynie propozycja która nie przeszła, nie wiem, ale przekonany jestem że słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 no właśnie byłem przekonany że wspominali ... może to była jedynie propozycja która nie przeszła, nie wiem, ale przekonany jestem że słyszałem....pusty nie znaczy atrapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 pusty fotoradar który od 2 lat jest nieaktywny spełnia funkcję atrapy, dla mnie to jedna cholera a mam tu takich ze 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Krokodyle właśnie rozpoczęli zapełnianie pustych skrzynek na stałe i montaż nowych masztów. Do końca roku pojawi się 240 szt, a do końca lutego 2013 kolejne 60. Przetarg już rozstrzygnięty, większość fociaków dostarczy polski Zurad. Każde pudło ma zostać pomalowane lub oklejone na żółto.Tak przeczytałem wczoraj w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Kompletne i sprawdzone informacje znajdziecie na http://fotoradary.net.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 siema, nie wiem ile w tym prawdy ale kiedyś było głośno, że mają zniknąć puste fotoradary gdyż to jest zastraszanie obywatela. Więc mają być pełne lub ma ich nie być w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 siema, nie wiem ile w tym prawdy ale kiedyś było głośno, że mają zniknąć puste fotoradary gdyż to jest zastraszanie obywatela. Więc mają być pełne lub ma ich nie być w ogóle.Zero w tym prawdy Puste miały zniknąć, działające miały zostać pomalowane na żółto albo czarno - żółto. W chwili obecnej wygląda to tak, że są pomalowane te, które są działające i cała masa niepomalowanych, z których część jest pusta a część działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1& v=1LZj5_tjOvc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 siema, nie wiem ile w tym prawdy ale kiedyś było głośno, że mają zniknąć puste fotoradary gdyż to jest zastraszanie obywatela. Więc mają być pełne lub ma ich nie być w ogóle.Zero w tym prawdy Puste miały zniknąć, działające miały zostać pomalowane na żółto albo czarno - żółto. W chwili obecnej wygląda to tak, że są pomalowane te, które są działające i cała masa niepomalowanych, z których część jest pusta a część działa Nie do końca masz rację. Znikają atrapy, czyli maszty bez zasilania, nadajników itd. Maszty gotowe do użycia zostaną pomalowane, do kiedyś tam, jeszcze nie upłynął wyznaczony termin. A najlepsze, że teraz mandaty będą wystawiały komputery. System będzie w stanie obsłużyć 20 tysięcy wykroczeń na dobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 siema, nie wiem ile w tym prawdy ale kiedyś było głośno, że mają zniknąć puste fotoradary gdyż to jest zastraszanie obywatela. Więc mają być pełne lub ma ich nie być w ogóle.Zero w tym prawdy Puste miały zniknąć, działające miały zostać pomalowane na żółto albo czarno - żółto. W chwili obecnej wygląda to tak, że są pomalowane te, które są działające i cała masa niepomalowanych, z których część jest pusta a część działa Nie do końca masz rację. Znikają atrapy, czyli maszty bez zasilania, nadajników itd. Maszty gotowe do użycia zostaną pomalowane, do kiedyś tam, jeszcze nie upłynął wyznaczony termin. A najlepsze, że teraz mandaty będą wystawiały komputery. System będzie w stanie obsłużyć 20 tysięcy wykroczeń na dobę. Znikają ale jeszcze całkowicie nie znikły, część stoi już pomalowana, tak przynajmniej wygląda sytuacja na moim podwórku. Miesiąc temu nieoznakowany (niepomalowany) radar trzasnął w Sycewicach kolesiowi przede mną fotę z takim flashem, że przez chwilę nic nie widziałem - jak dla mnie jest to ewidentny dowód na to, że warto być czujnym bez względu na to czy radar jest szary, żółty czy w barwach osy. A tak ogólnie to chyba najlepiej jeździć przepisowo, wtedy problem zniknie EDIT: Nie wiedziałem i nie wiem który fotoradar był czy jest atrapą, zawsze szkoda mi było pieniędzy i punktów karnych na tego typu ustalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Od jakiegoś już czasu korzystam z Yanosika na smartfonie, już ładnych kilka razy dzięki temu nie załapałem się na suszarkę, tudzież szalejący patrol na autostradzie, ponadto sam mam uciechę zgłaszając "pieczarki na drodze" i ostrzegając innych.Jak do tej pory w mojej aglomeracji sprawdza się świetnie.Cejrowski trochę tutaj mędrkuje, jak policja nie ustąpi to w obliczu sądu każdemu dupa pokornieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Valentine V1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Taki sobie materiał.... Chyba każdy ma podobne sytuacje w okolicy zamieszkania. http://www.tvn24.pl/prosto-z-polski,18,m/bunt-przeciwko-fotoradarom-mieszkancy-kontra-straznicy,285492.html Jak uśmiechnięty przygłup próbuje wytłumaczyć postępowanie innych przygłupów. Nie wiem, szkoda komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Bareja się kłania, my szukamy sobie sposobu na fotoradar a tu, cyt : "Kierowca ukarany mandatem na podstawie zdjęcia z fotoradaru nie może obejrzeć fotografii - dowodu jego winy - bo "jest to sprzeczne z interesami organów ścigania". Na dodatek, jeżeli nie chce się przyznać do popełnienia wykroczenia, czeka go przymusowa wyprawa do Warszawy." więcej tutaj I jeszcze jedna ciekawostka, wprawdzie na razie nie dotyczy naszej mlekiem i miodem płynącej Polszy, ale jako że tendencja do głupoty ma trend wzrastający więc kto wie, może za kilka lat i u nas , cyt : "W USA od 2015 roku we wszystkich samochodach mają być instalowane czarne skrzynki, mierzące przyspieszenie, użycie hamulców i pasów bezpieczeństwa oraz prędkość. Rządowa agencja transportowa NHTSA chce ich instalacji w półciężarówkach i pick-upach już od 2013 roku.Protestują jednak producenci – ich zdaniem instalacja tych urządzeń narusza prywatność konsumentów – poinformował serwis Detroit News..." więcej tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 W Polsce wymontuja to gówno w 20 minut i auto bedzie smigało Tak powaznie to coraz bardziej chcą nas kontrolować,przykładem "reklamy" chipów podskórnych bodajże w australii - przerażające ale ludzie zaczynaja to sobie sami instalować, bez przymusu , b to k....a trendy żeby nie było OT to na dniach pokzaywali w telewizoru fotoradary które robią zdjecia , kiedy przekraczasz predkosć, nie masz pasów, gadasz przez telefon i...wykonujesz obraźliwe gesty w kierunku fotoradaru tak to sie dzieje w naszym kraju Bareja by tego nie wymyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 ...jak w telewizoru pokazali, to musi być prawda... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 no w wiadomościach panie było albo w innych faktach, w telewizoru z tego co pamietał to chyba w warsiawie także friko uważaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 W Warszawie mamy 9 szt. takich żółtych cudaków.Dodatkowo rejestrują że przejechałeś na czerwonym.Dwa takie przejazdy na pełnym wypasie i po prawku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Tusk o fotoradarach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Panie Tusk czyżby zabrali Panu prawo jazdy.Tak to jest z obietnicami wyborczymi.Pani Hania też obiecywała że w 2012 Warszawa będzie bez korków.Jedyne co robi konsekwentnie to utrudnia wędkarzom dostęp do Wisły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Szkoda, że Wojtek nie wędkuje i nie zagląda na j.pl bo było by bardzo rzeczowo i wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dobry kotlet. Zdaje się, że określenia takie jak hipokryzja i bezradność nabierają nowego znaczenia. Krótki wywiad-monolog- opinia ś.p. gen. Petelickiego. W tle katastrofa i siły zbrojne, ale porusza kilka innych istotnych kwestii. Boli, ale warto poświęcić pół godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi