Skocz do zawartości

Jak wstawiać zdjecia

kamildarbanski

Rekomendowane odpowiedzi

No tak tak to się zgadza ale bardziej chodzi mi o to że czasem jak ktoś wstawia fotki to są " duze" ale klikając na nie " nie otwierają się ". Nie wiem jak to wytłumaczyć ale to tak jakby zdjęcia dodane w treści ale nie na zasadzie zmniejszacza czy aplikacji

• Like 1

Zmniejsz zdjęcie do wielkości dopuszczalnej. Piszesz tekst (jak ja teraz) potem kliknij "więcej opcji" (w prawym dolnym rogu obok wyślij)

Na dole klikasz "wybierz plik" i go wybierz (ja zawsze mam przygotowany folder na pulpicie).

Potem "załącz ten plik" i wyślij.

Jeśli ja to opanowałem, to każdy da radę ;)  :D

• Like 1

Zmniejsz zdjęcie do wielkości dopuszczalnej. Piszesz tekst (jak ja teraz) potem kliknij "więcej opcji" (w prawym dolnym rogu obok wyślij)

Na dole klikasz "wybierz plik" i go wybierz (ja zawsze mam przygotowany folder na pulpicie).

Potem "załącz ten plik" i wyślij.

Jeśli ja to opanowałem, to każdy da radę ;)  :D

mnie sie wydaje że koledze chodzi o to że dodane w ten sposób zdjecia mają mały rozmiar przy wyswietlaniu na ekranie

w sumei nigdy tego nei analizowałem ale to prawda

czemu jedne zdjecia wyświetlają sie małe a drugie duze po odaniu i tu nie chodzi o rozmiar pierwotnego zdjęcia

Chodzi mi o to że np . Koresponduje z kimś w wiadomości prywatnej. Ktoś mi załącza zdjęcia i jest wszystko cacy ale jak np chce komuś wkleić zdjęcie w wiadomości prywatnej to nie ma opcji " więcej opcji" czy " załącz plik" tylko musze wrzucać foto na platformie typu " zmniejszacz " I załączyć link do otworzenie zdjecia

W dalszym ciągu polecam Tapatalka, program sam dostosowuje fotki. Klikasz pole Photos, Files, wybierasz miejsce z którego wybrać fotki i dodajesz. Przy wyborze kilku zdjęć nie ma opcji wyboru rozmiaru natomiast jak wstawiamy zdjęcia jedno po drugim to możemy wybrać jego wielkość. bc1b2a87c5e8f283a6bb5572ea706c26.jpg5197f82a014691bba2677ba33c51c425.jpg4d975a929884d7c487544a753093226b.jpg

Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez dante

Ale nie bezpośrednio poprzez stronę forum ... o tym napisałem powyżej

Przez taptalka czyli apke na telefon mozna bezposrednio z telefonu wrzucac fotki. Jak masz wersje darmowa to małej rozdzielczosci. Jak masz wersje pro to lepsza rozdzielczosc i chyba na wiecej zdjec na raz. W sumie darmowa wersja jest wystarczajaca ale co kto woli. Pro majatku nie kosztuje

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

W dalszym ciągu polecam Tapatalka, program sam dostosowuje fotki. Klikasz pole Photos, Files, wybierasz miejsce z którego wybrać fotki i dodajesz. Przy wyborze kilku zdjęć nie ma opcji wyboru rozmiaru natomiast jak wstawiamy zdjęcia jedno po drugim to możemy wybrać jego wielkość.

<...>

Tak też robiłem . Zdjecia dodawałem pojedynczo a i tak wchodziły w złej jakości.