kamildarbanski Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Hej. Mam taki problem, mianowicie wkurza mnie wstawianie zdjęć przez jakieś " zmniejszacze " itp itd. Niektórzy na forum wstawiają dużo formatowe fotki w treści ogłoszeń. Jak to się robi bo z cholere tego nie mogę ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Ja używam darmowej aplikacji na telefon Tapatalk. Sekundowa sprawa i zdjęcia wstawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 13 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 No tak tak to się zgadza ale bardziej chodzi mi o to że czasem jak ktoś wstawia fotki to są " duze" ale klikając na nie " nie otwierają się ". Nie wiem jak to wytłumaczyć ale to tak jakby zdjęcia dodane w treści ale nie na zasadzie zmniejszacza czy aplikacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Zmniejsz zdjęcie do wielkości dopuszczalnej. Piszesz tekst (jak ja teraz) potem kliknij "więcej opcji" (w prawym dolnym rogu obok wyślij)Na dole klikasz "wybierz plik" i go wybierz (ja zawsze mam przygotowany folder na pulpicie).Potem "załącz ten plik" i wyślij.Jeśli ja to opanowałem, to każdy da radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Zmniejsz zdjęcie do wielkości dopuszczalnej. Piszesz tekst (jak ja teraz) potem kliknij "więcej opcji" (w prawym dolnym rogu obok wyślij)Na dole klikasz "wybierz plik" i go wybierz (ja zawsze mam przygotowany folder na pulpicie).Potem "załącz ten plik" i wyślij.Jeśli ja to opanowałem, to każdy da radę mnie sie wydaje że koledze chodzi o to że dodane w ten sposób zdjecia mają mały rozmiar przy wyswietlaniu na ekraniew sumei nigdy tego nei analizowałem ale to prawdaczemu jedne zdjecia wyświetlają sie małe a drugie duze po odaniu i tu nie chodzi o rozmiar pierwotnego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Robert tu chyba Kamilowi chodzi o samo zmniejszenie zdjęcia .To co napisałeś w pierwszym zdaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 13 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Chodzi mi o to że np . Koresponduje z kimś w wiadomości prywatnej. Ktoś mi załącza zdjęcia i jest wszystko cacy ale jak np chce komuś wkleić zdjęcie w wiadomości prywatnej to nie ma opcji " więcej opcji" czy " załącz plik" tylko musze wrzucać foto na platformie typu " zmniejszacz " I załączyć link do otworzenie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 13 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Taki przykład wiadomości od kogoś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 13 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 A jak chce odpisać i wkleić foto to nie ma jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 13 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 I najprościej to o to mi chodzi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 U mnie zaś po zmniejszeniu foty i dodaniu jej do postu jest ok .Ale po jakimś czasie się utylizuje i jej nie widać w poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Musisz najpierw takie foto wrzucić do jakieś operatora fotek oferującego hosting tychże: np. fotosik. Tam fotkę wrzucasz, dostajesz linka i wybierasz co chcesz z nim zrobić i włala: gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 A dlaczego na przykład przy wysyłaniu przez tapatalka zmniejszone fotki są rozjechane . Mają złą jakość . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 (edytowane) W dalszym ciągu polecam Tapatalka, program sam dostosowuje fotki. Klikasz pole Photos, Files, wybierasz miejsce z którego wybrać fotki i dodajesz. Przy wyborze kilku zdjęć nie ma opcji wyboru rozmiaru natomiast jak wstawiamy zdjęcia jedno po drugim to możemy wybrać jego wielkość. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Maja 2022 przez dante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 I najprościej to o to mi chodzinie można wrzucić foty do kogoś na priv poprzez korespondencję na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 nie można wrzucić foty do kogoś na priv poprzez korespondencję na forumRobert otóż można, a jak napisałem powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Ale nie bezpośrednio poprzez stronę forum ... o tym napisałem powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Ale nie bezpośrednio poprzez stronę forum ... o tym napisałem powyżejPrzez taptalka czyli apke na telefon mozna bezposrednio z telefonu wrzucac fotki. Jak masz wersje darmowa to małej rozdzielczosci. Jak masz wersje pro to lepsza rozdzielczosc i chyba na wiecej zdjec na raz. W sumie darmowa wersja jest wystarczajaca ale co kto woli. Pro majatku nie kosztuje Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 W dalszym ciągu polecam Tapatalka, program sam dostosowuje fotki. Klikasz pole Photos, Files, wybierasz miejsce z którego wybrać fotki i dodajesz. Przy wyborze kilku zdjęć nie ma opcji wyboru rozmiaru natomiast jak wstawiamy zdjęcia jedno po drugim to możemy wybrać jego wielkość.<...>Tak też robiłem . Zdjecia dodawałem pojedynczo a i tak wchodziły w złej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 A może tak?http://jerkbait.pl/topic/72946-wstawianie-zdj%C4%99%C4%87-na-forum/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi