metalbattle Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Poszukuję w miarę taniego multiplikatora do lekkiego łowienia tzn. 3 - 12/15g. Taniego czyli +/- 500zł chociaż jak się da kupić coś sensownego za 300 zł to też będzie dobrze Nie siedzę (jeszcze) za bardzo w multikach więc nie mam pojęcia czego szukać, a opisy w sklepach wcale tego nie ułatwiają, mało który sprzedawca opisuje jaki zakres gramatur dany model obsługuje Proszę o podanie jakich modeli warto poszukać w takim budżecie, którymi da się komfortowo zarzucać lekkimi przynętami. A jak by się jeszcze znalazł jakiś z terkotką hamulca to w ogóle było by idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Kastking Zephyr. Polecam gorąco. Szpulka waży niecałe osiem gram. Precyzyjny hamulec magnetyczny. Spec od BFS ze mnie żaden, a da się łowić bez problemu. 3-4 gramowe przynęty latają zacnie. Za wersję z terkotką hamulca zapłaciłem dwieście złotych z ogonkiem. Teraz jest trochę drożej, ale jeśli cierpliwie się zaczaisz...Dokupiłem mu u Chińczyków ceramiczne łożyska, wymieniłem sam, choć technicznie nie ogarniam na codzień takiej dłubaniny. Do kompletu można dokupić dedykowany kijek w podobnej cenie. Bardzo przyjemny zestaw do lekkiej zabawy dla kogoś, kto nie chce wydawać majątku na takie łowienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 (edytowane) To nie jest giełda. Edytowane 17 Maja 2022 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metalbattle Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 To nie jest giełda.??? Nie pisałem że kupie już teraz tutaj, tylko chcę się rozeznać na jakie modele warto zwrócić uwagę w danym budżecie i przy konkretnych wymaganiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 18 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Używam Tsurinoya Hurricane, „gada” od 3g , górą najciężej lowilem 18g. To tańsza i biedniejsza wersja dość znanej Tsurinoya XF50. Cenowo połowa Twojego budżetu. Multik w tych parametrach to chyba tylko Ali zostaje, ale jest tam kilka sprawdzonych i polecanych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosyba Opublikowano 18 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Ciekaw jestem modelu TSU Hurricane 150 , moze ktoś ma i uźywa, szukam multika do przynęt powiedzmy do 35g! Mam już pare lat kilka różnych młynków spinningowych od TSU i jestem mega zadowolony. Podejrzewam że multiki tez muszą być dobre. Tylko nie widzę w ofercie nic cięższego tylko same UL.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 18 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Hurricane 150 i 50 różnią się tylko szpulami. Mam ale jak wyżej pisałem - nie lowilem ciężej niż 18g. Używam do okoniowego casta i najczęściej w zakresie 3-7g.Czy pociągnie 35g? Raczej tak, bebechy są dość solidne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metalbattle Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Nikt nic więcej nie poleci oprócz Hurricane i Kastking Zephyr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Lurestar c9 air, Tsurinoya dark wolf, można też poszukać abu revo lt albo mgx bo czasami cuda się zdarzają i do 5 setek da się taki sprzęt kupić ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi