rapia Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Witam.Mam problem.Podczas łowienia rozłączyła mi się górna część wędziska i wpadła do wody.Nie wycierając złożyłem ją i zakleszczyła się na amen i nie mogę rozłączyć.Próbowałem z kolegą ale bez skutku.Błagam o pomoc,bo nie wiem co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Miałem kiedyś podobny przypadek.Puściło dopiero jak kucnąłem w pozycji na Małysza trzymając wędkę z tyłu pod kolanami i wtedy zewnętrznymi stronami ud rozpychałem dłonie zaciśnięte na blanku.Wyglądało to pewnie zabawnie ale zadziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Dziękuje za pomoc.Już się udało pomógł okład lodowy na złącze i poszło bardzo łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Lody dobre na wszystko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Na to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi