Zanderix Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Są wątki o pstrągach i okoniach w 2007To ja założyłem o KLENIACH Dzisiejsze z Pasłęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 fajne rybki a o kleniach tez juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Pamiętam rok 2006, Zanderix też zaczynał Piękne! Na co złowione? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 @RemekNa gumki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 @RemekNa gumki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Niezla powtórka z rozrywki (tej z 2006)gratuluje cudownych klenisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 No nieźle się zabawiacie ze Sławkiem. Gratuluję rybek i pozdrawiam zamker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 no gratuluje, ładne sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Zanderix@ Klenie niesamowite. Szczerze gratujuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 no wlasnie sie tak zastanawialem kiedy w koncu zaczniecie Gratulki chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 No i pięknie . Kapitalne kleniska . Gratuluję .Odświeżenie wątku też było potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 hej. czy wy przypadkiem amurom nie przemalowujecie płetw? a tak poważnie to gratulacjena gume powiadasz Zanderix.. w zeszłym roku to chyba brały na sporawe woblery o ile pamiętam. Ciekawe co będzie w przyszłym roku ( chyba sałata <_< )Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cole Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 no kleniska przepiękne!!!! GRATULUJE PANOWIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Uff... Chłopaki kleniska nie z tej bajki:) Już niepamietam kiedy takiego na Odrze wychaczyłem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assam Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Zatkało mnie! Złowienie takiego olbrzyma to moje marzenie a Wy od razu takie dwa złowiliście! Gratuluję i aż boję się zapytać jakiej długości były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Gratulacje Zanderix! Klenie iscie profesorskie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Gratuluję, przepiękne. Można coś więcej o przynęcie - kolor wielkość ? I technice prowadzenia Z gory dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 @AllDzięki za gratulacje, sezon właściwie rusza i jak woda się nie zmieni - być może będzie jeszcze okazja do umieszczenia jakiś fotek. Te największe (55 i 53 cm) klenie skusiły się na gumowe imitacje żab i pijawek. Na woblery siadały takie około 30 cm. Prowadzenie przynęty typowo zimne, czyli pomaleńku bez pośpiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 @Arku, powiem ci szczerze, że tylko czekałem aż w końcu wrzucisz nowe foty kleni z Pasłęki. Kurcze, musieliśmy czekać nieco dłużej niż w zeszłym sezonie. Brawo i gratuluję pięknych kleksów! Super ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 @Zanderix, jak dla mnie bomba!!! Zastanawialem sie ze staruszkiem czy to powyzej czy ponizej Pierzchal. Miejsca wydaja sie byc znajome, ale mozemy sie mylic oczywiscie...Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 @LukomatPoniżej Pierzchał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Jak ta się zaczyna sezon, to jak się on może skończyć Piękne kleniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Są wątki o pstrągach i okoniach w 2007To ja założyłem o KLENIACH Dzisiejsze z Pasłęki Pakuje swoje sprytne kije i jade w wasze strony . Szkoda,że u mnie nad Nidą już takich nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 @LukomatPoniżej Pierzchał Kilka lat temu bylismy tam (tak mi sie wydaje ze to wlasnie na tym odcinku, jesli w okolicy jest drewniany most malowany chyba na czarno i pasieka powyzej tego mostu), tylko ze latem. Woda klar i nawet przy trzydziestaku trzeba bylo sie mocno nagimnastykowac, nie mowiac o wiekszych. A ojcu wyszedl kolos ktorego nie bede sie podejmowal oceniac, ale zdecydowanie najwiekszy jakiego widzialem w zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 @LukomatPoniżej Pierzchał Kilka lat temu bylismy tam (tak mi sie wydaje ze to wlasnie na tym odcinku, jesli w okolicy jest drewniany most malowany chyba na czarno i pasieka powyzej tego mostu), tylko ze latem. Woda klar i nawet przy trzydziestaku trzeba bylo sie mocno nagimnastykowac, nie mowiac o wiekszych. A ojcu wyszedl kolos ktorego nie bede sie podejmowal oceniac, ale zdecydowanie najwiekszy jakiego widzialem w zyciu a właśnie jaka była woda ? podniesiona i lekko trącona ale już opadająca po roztopach ? Jak myślicie kiedy mamy największą szansę trafienia takiego klenia, jazia - czy latem na czystej wodzie np na żuka, czy może z wiosny na opadającej wodzie po rozstopach lub nawet latem po ulewnym deszczu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi