analityk Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Kiedyś miałem się za dobrego wędkarza - tu już chyba minęło . Dziś na Widawie spacer 4 godziny (miły - jedna kąpiel) ale kleni brak. Na takie 50tki jeszcze muszę widać długo popracować, Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 WIECZORYNKA[align=center] a Warmia znowu:) ja dzisiaj całe popołudnie chodziłem za kleniem, zero!!!! ale Zanderix pod koniec tygodnia na święta najeżdzam na Elbląg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Yeahu mister Kubasiewicz(na foto) to szpec od kleni Jemu biorą nawet Tam gdzie ich niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 w takim razie zapraszam do mnie może coś raczy wyczarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Yeahu mister Kubasiewicz(na foto) to szpec od kleni Jemu biorą nawet Tam gdzie ich niema ... to zupelni etak jak CHuckowi Norrisowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Yeahu mister Kubasiewicz(na foto) to szpec od kleni Jemu biorą nawet Tam gdzie ich niema ... to zupelni etak jak CHuckowi Norrisowi a jeśli mi nigdy nic nie bierze a zawsze coś jest ?to też tak jak by troche Chuck jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ostatnio ze wzgledu na liczne obowiązki rybki zeszły na plan drugi , ale dzis była taka pogoda , że musiałem się wybrac choc na godzinke ... Na mojej rzece ryb zatrzęsienie, łowiłem 2 godziny , złowiłem 5 jazi i 2 klenie , brań nie wiem ile spaprałem , łowiłem przemiennie muszka , spinning , efekty podobne ... Jaziki wszystkie były podobne... zdjęcia samoróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 @Tomek_W Fajne fiszki z digital kliszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assam Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Tomku, gratuluję połowu Ja niestety jeszcze w tym roku nie miałem przyjemności kleni i jazi połowić. Może zdradzisz która to ta Twoja rzeczka?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 a ja dzisiaj znowu ze 4h nad Wisłokiem i ZEEEROO.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 czesc byłem na nysie w topoli w sobote, wpadł pierwszy klenik wiosenny cos sie zaczyna dziac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assam Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Cześć, gratuluję pierwszego klenia Mam tylko jedno pytanie - po co zakładałeś nowy temat skoro już temat o kleniach jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Już zrobiłem porządek - wątki są połączone PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assam Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 To mi się podoba! Szybko sprawnie i konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Bardziej Jaziowo niz kleniowo ... ale i klenik sie trafił .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Część zdjęc z naszej dzisiejszej wyprawy ... mam nadzieje, że nie zanudziłem... Ryb złowiliśmy sporo a jeszcze więcej się nam wypięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Extra jaziki, wklejajcie jak najwięcej foteczek Ja w tym roku próbowałem jazia ale nie miałem szczęścia : / Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 z dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Mój pierwszy w 2007 wygląda tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Gratuluję jazików i kleni. Śliczne rybki @Tomek, zdjęcia jak zwykle fajne. Zaciekawiło mnie, że te wasze jazie są jakieś takie strasznie wąskie w grzbiecie... Widzę, że rzeka też nie należy do największych.Czy taki wygląd jazi, to typowa cecha z tej rzeki?Czy to jakiś efekt uboczny zarybień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Piękne!!! Dziękuję za zdjęcia - jest na czym zahaczyć oko Gratulluję! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Dobrze wiedzieć, że gdzieś biorą (gdzie?). Wychodzi się nad wodę z dużą wiarą w sukces, a to dla początkującego łowcy kleni dużo znaczy. Dzięki za zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Klenie na Odrze biorą Jak uda mi się namówić kumpla aby wybrał się ze mną na rybki to popstrykam kilka zdjęć jak coś złapie. (Kumpel ma cyfrówke a ja nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi