amaru Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Klenie na Odrze biorą Jak uda mi się namówić kumpla aby wybrał się ze mną na rybki to popstrykam kilka zdjęć jak coś złapie. (Kumpel ma cyfrówke a ja nie) ja od wczoraj smiagam po odrze za kleniem i same szczupaki wczoraj złowiłem jednego na scianie a drugi mi ucioł w samym nurcie dzis byłem i złowiłem dwa pistolety, obydwa na czubku główki a klenia jak nie ma tak nie ma:(( bolek juz gania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Byłem dzisiaj na moim ciurku i miałem wyjście klenika, a poza tym to ponoć coś się zaczyna dziać, ponieważ kolega dziś zauważył 2 kleniki na ok.50cm i wiele mniejszych, tak więc jak tylko dostane sprzęt po niedzieli to spróbuje coś upolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Dziś dwa prawie pięćdziesiątaki.Ten na zdjeciu 47cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 niezły kleksik, niezły ...gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 A bolki u mnie na odrze jeszcze się nie poustawiały. Pływają i szukają żarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 @amaru Pójdź sobie na pierwszą zatoczkę obok ściany. (przed pierwszą główkę) Ustaw się z boku i obławiaj mały nurcik ..Tam gdzie zawsze Tadek siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 A ja wczoraj widziałem kilka ładnych ok. 60cm na Sanie Mam nadzieje że za niedługo takiego złapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 @amaru Pójdź sobie na pierwszą zatoczkę obok ściany. (przed pierwszą główkę) Ustaw się z boku i obławiaj mały nurcik ..Tam gdzie zawsze Tadek siedzi sp[oko na weekend rusze bo teraz praca cały tydzien! byłem na zamknietym i okonki dłubałem szczupłe naparzaja jak szalone kurde jeszcze 2tygodnie:((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 @amaru Może podejde na weekend na ściane Kleników podłubać A jak nie będziesz mógł złapać klenia na wobka, zawiąż haczyk i nałóż na niego skórkę chleba Młodsi koledzy łowią tak ładne klenie na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 ja dzisiaj też przypunktowałem kleniem 47cm . Dodatkowo miałem bolka 54cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 ja dzisiaj też przypunktowałem kleniem 47cm . Dodatkowo miałem bolka 54cm.Przy kleniach w tym sezonie miałem już 3 rapki:) Kurcze jeszcze tylko 12 nocy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 junior ustrzelil dzis klenia dobrze ponad 50, niestety nie zdazylem zrobic fotki, bo zanim bym sie z krzakow wykaraskal, to ryba by sie pewnie udusiladzien udany, kilka krociakow w granicach 45 i jeden naprawde duzy kloc, ktory sie sam releasowal pod stopami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 dzien udany, kilka krociakow w granicach 45 i jeden naprawde duzy kloc, ktory sie sam releasowal pod stopami faktycznie króciaki... nie lepiej zając się czymś poważniejszym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 @rafalja takich ponizej 50 to juz nawet nie fotografuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 i dlatego te warte fotek trzeba lowic na slidery 10tki bo mniejszych przynet to przy nich w ogole nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 @pitt jaką długość miał Twój rekordowy kleń?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 68 - dal sie podebrac - zaliczonytroche powyzej 70 - nie dal sie podebrac - nie zaliczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 co prawda je nie pitt ale jesli dobrze pamietam to chyba 68 cm wzial na slidera 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 @mifek z tym sliderem 10 to poważnie?? czy tylko ludzi podpuszczasz?? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 ...czy te ooooczy moga kłamać!!!?... sorry, ale jutro jade testować nowy nabytek i mi troche odbiło PS. jak najbardziej poważnie. Pitt mam nadzije - potwierdzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 w zyciu! nic nie potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 teraz to już naprawdę nie wiem które oczy mogą kłamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 pitt (nie) bądź sierściem i powiedz koledze jak na spowiedzi bo sie nam chłopina zakreci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 a niech sie troche pokreci, nic mu nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi