tomek_w Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Jeden z trzech dzisiejszych ... te wieksze niestety sie spiely ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Tomku gratulacje zdjęcia jak malowane super ryby oczywiście jak żywe pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Tomku gratulacje zdjęcia jak malowane super ryby oczywiście jak żywe pozdrawiam. Ja tam myślę że nawet żywe tomek_w zaraz potwierdzi Fajna fotka szczególnie te piorunki, zdradzisz jak ci się to udało ?:] PS. tomek_w jak możesz zajżyj do topicu Fotografia .... na ogólnym, napisałem tam do Ciebie kilka pytanek, jakbyś mógł odp byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Pafek odpisze Ci jutro na priv , na wszystkie Twoje pytania , co do zywosci ryby , ryb.. mysle , ze pewnych oczywistych rzeczy nie trzeba pisac.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Tomku oczywiście ,że masz racje nie ma co pisać jeśli ktoś mój post zrozumiał inaczej to sory. Nie mam watpliwości, że wruciła w dobrej kondycji do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Tomku, można się zapatrzeć na Twoje zdjęcia . Jeszcze raz gratuluje, naprawdę świetna fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Odrzański standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Dzisiaj braly tylko takie maluchy , ale polowilismy do bólu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Piękne te klenie, chyba kiedyś spróbuję je połowić. nie mam tylko dużej rzeki, ale za to mam nieuregulowaną dziką o sze 3m, tam może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Mnie sie jakies takie spuchniete klenie wieszaly....osobnego watku nie ma, moze sie nie pogryza... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Gumo, ten to chyba po szerszeniu PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Nie wiem, z tym nie gadalem... Inny byl rozmowniejszy... Obiecal, ze zawola starsze rodzenstwo to puscilem... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 O widzę, że rzeczywiście Sam przemówił. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Mnie sie jakies takie spuchniete klenie wieszaly....osobnego watku nie ma, moze sie nie pogryza... Gumo Gumo wątek o jaziach jest założony. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 dzisiejszy kleksik na 49cm po krótkim rekonesansie na ulubionej miejscówce...gruuubszy spadł po przelocie przez kamienisty przelew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 @patu28 jak będę tam to też chcę takie łapać. Mam nadzieję, że jest tam możliwość machania muchówką. Piękny klenik. Brakuje mi tych naszych odrzańskich kleni i jaźi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 siemka @wisnia, akurat ten jest z innego rewiru, ale tam gdzie mamy udać się razem są jeszcze grubsze...jak np. ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 ...co do muchowki, to pewnie dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Już nie moge się doczekać. Chyba nie bedę spał do przyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 wczoraj zaliczylem mase kleni, ryby braly jak w amoku, bardzo agresywnie, zadnych ceregieli z podszczypywaniem i skubaniem woblerow a najwspanialsze jest to, ze zlapalem kilka ponad 50 i dwa krotko pod 60, no i zaliczylem dwa razy PB, pierwszy 65 a po pietnastu minutach ponownie, tym razem 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 jakieś zmutowane te klenie u Ciebie ja takiego na oczy nie widziałem nawet.gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 az takie zmutowane to on nie sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ten z butcher'em w ryjku to ma zapewne powyżej 50 ? Byki. Grat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 to moze jeszcze cztery fotki z dzisiaj, plec piekna ma oczywiscie pierszenstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi