pitt Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 dwie godziny, po pracy spedzilem tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 nie będe oryginalny pisząc : ładny kleń i fajna rzeczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 klen ladny i owszem, tylko szkoda, ze jego mama nie dala sie podebrac, wjechala sobie dziarsko pod konar wyskoczyla z drugiej strony i czekala tak dlugo co sie bedzie dalej dzialo, az wyplula wobler i tyle ja widzialem, no szkoda, bo duze rybsko bylo ... na prawde duze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Piękna rybka. Osobiście uwielbiam łowić klenie . Ostatnia wyprawa nad Narew przyniosła mi kilka kleników. Niestety bez okazów, ale zabawa była przednia (2 ładne mi się spieły ). Oto kilka fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Oczywiście C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 signor ten ostatni to wyglada jak płoć z zalewu Szczecińskiego takie same barwy, wielkosc w zasadzie tez podobna (plotki bywaja wieksze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Typowe narwiańskie kleniki Lubię te rybki bo jak irytuję sie brakiem brań sandaczy ,spływam do najbliższej rozmytej główki i podnoszę sobie nimi morale Tego ostatniego chyba słonce tak dziwnie oświetliło bo zawsze są tak pieknie wybrwione jak te wyżej.Wogóle Narwiańskie ryby mają zwykle piękne ubarwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Tak lampa była ostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Gratulacje. Ja takze uwielbiam Narwianskie klenie. 2 tygodnie temu doszedłem na srodek na rafe swoją . Piekne brania na 5cm wobki w samo południe. Ciesze sie ze nad Narwia jest mało amatorów tej sympatycznej rybki, bo populacja jest mocna . Urlop spedze nad Narwia i napewno postaram sie troszke, jak co roku z nimi zaprzyjaznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 wlanie wrocilem z juniorem z nad wody, natrzaskalismy kilkanascie dobrych kleni w granicach 50-60 cm i kilkanascie maluchow, ryby braly jak opetane na 'plotkowate' woblery 4-6 cm, foty jutro, teraz jade ogladac sztuczne ognie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Swoją drogą kleń to piękna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Też miałem dziś w planie klenia, niestety miałem tylko takie coś, chyba lelczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Śliczny jelec Tu się pochwalę, że chyba mam rekord świata jelca, 32cm na wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 obiecane fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 To kiedy reszta, już minęło 30 min. Kleniuchy potężne, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 piszac cdn mialem na mysli ciag dalszy lowienia fotki maja sie dobrze i niedlugo beda zalaczone do obszernego artykulu na temat kleniowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 @PittCzy miejscowi łowią też klenie na spinning, czy tylko ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 miejscowi maja ogolnie bardzo zamglone pojecie o spiningu, jedyne co naprawde dobrze potrafia to lowienie pstragow na wahadla, sielawy i okonia na hegene plus bardzo solidny trolling, reszta to przedszkole dobra, my tu sobie gadu, gadu a dzisiejsze fotki to kto wstawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 @PittŁadne te klenie i jest ich dużo, to nie Polska.Mój brat był w zeszłym roku we Francji. Zabrał ze sobą spinning. W rzece podobnej z twoich zdjęć było mnóstwo kleni. Rzucał najlepszymi woblerami na jakie łowi klenie, tu, na Mazowszu, i nic Czy to znaczy, że nie umie ich łowić? Tam we Francji pobił nie jeden rekord wielkości klenia. 60cm, jak mówił, już go nudziły. Brały na duże, jak na klenie oczywiśćie, 6-7cm woblery, prowadzone agresynie. Dlatego kiedyś się pytałem, czy ktoś tak łowi w Polsce klenie? Po tym jak opisałeś swoje doświadczenia. Ale twój nowy artykuł o kleniach przeczytam z przyjemnością. Kto wie gdzie kiedyś wyląduję na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 klenia jest mnostwo, naturalnie sa tez ogromne smoki grubo powyzej 70 cm a i 80-taki juz widzialem, ryby daja sie lapac i owszem, ale to kleniowanie jest czasami troche inne niz w polsce, przede wszystkim wabiki sa czesto duzo wieksze, takie calkiem 'niekleniowe'co kraj to obyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi