falgmar Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 No to dla odmiany klenik z Polski - środkowa Wisła - 43 cm. Wybaczcie jakość zdjęć, ale na rybach byłem sam i zdjątka robiłem telefonem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 @Falgmar śliczny. Czy to nie okolice Nieszawy czasami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 @jokerZdecydowanie bliżej Włocławka.Pozdrawiam P.S.dorzucę jeszcze dwie fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Piękna morda... Gratuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 U mnie na Odrze klenie się jeszcze trą. Widziałem dziś ich igraszki z mostu drogowego. Ten widok zapamiętam na długie lata... tyle pięknych kleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 A u mnie klenie juz sie wytarly. I maja sie swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 dzisiaj testowalem przez trzy godziny nowe woblery ... niezle bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 i jeszcze jeden ... z wielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 @pittPiękne ryby, fajna przynęta. Co to za wobki, jeśli możesz uchylić rąbka tajemnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Wydaje mi się, że to Siudakowe woblerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 siudakowe cukierki, zgadza sie dzisiaj przetestowalem czesc zawartosci paczki od zewu (THX) i wystartowalem krotki test porownawczy, siudaki vs. bullhead vs. tormentor wynik dosyc ciekawy, w 3 godziny zlapalem 23 klenie, 15 w przedziale 50 do 58 cm, reszta siurki 20 do 30 cm na abu zlapalem tylko jedna, mala rybe okolo 30na siudaki (rozne modele) 18 klenina salmiaka tylko 4 ryby, ale za to 56 i 58 ps. na usprawiedliwienie salmiaka powiem, ze mialem duzo wiecej bran, niestety haki tepe nie chwytaly, zostana wymienione przy najblizszej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Wow! Czy w twojej rzece pływają tylko klenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Pitt, 3 godziny zlapalem 23 klenie, 15 w przedziale 50 do 58 cm dla dobra i samopoczucia ogolu moglbys nie pisac wynikow zbiorczych. Lepiej juz wstawiaj fotki ladnych ryb Guzu p.s GRATULUJE rezultatow i wrazen:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 @falgmarnie, nie tylko, jest tez kilka innych ryb @guzuOK ps. jest pelnia, mozna zabe na kota wyjerkowac, wiec te pare ryb to zaden wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Witam wszystkich serdecznie, to mój debiut tutaj . Wczorajszy wiślany kleń (Jaksice), miał 38 cm, wziął na starego dobrego horneta. Przepraszam za jakość zdjęcia ale moja 'cyfra' jest gorsza niż aparaty w obecnych telefonach komórkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 @ mkuczara Witam Cie również A klenik fajowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Pitt, piękny połów. Woblery made in Poland rządzą. Czekam na dalszą część testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 dzisiaj, ale chyba nie bede robil relacji ... zeby guzu nie draznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Oj tam od razu Ze to niby ja nie chce. Ja chce, ale moze bez takich statystyk wysrubowanych Powoli sie szykuje nad Odre i moge sie czuc mocno pod presja probujac Ci dorownac Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 a co? teraz odra prze barcelone plynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Pittuchna podoba mi sie Twoj kapelusz ...moze go jakos opiszesz . Z gruntu uzywam czpek beysbolowych i czasami uszy i kark mi spali . Moze pokusze sie o jakis kapelusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Byloby za pieknie...Jest Rio Besós i Llobregat. Ale ryby to tam chyba swieca Ladne ryby...i kapelusz Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 co mam ci jerry pisac, kapelusz jest z australii, jest ze specjalnie impergnowanego plotna, nie chcialem ze skory na lato, material nazywa sie drover oilskin i zaden baseballcap sie nie umywa tutaj mozesz obejzec i zamowic http://www.barmahhats.com.au ps. ryba jedna i ta sama, zacieta, wyholowana, odhaczona i wypuszczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi