hasior Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 a pitt znowu swoje ehhhh te polskie rybki bedą miały kompleksy ładne amury pitt:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Dzieki , fajne te kapelusze , problem w tym ze trzeba by go najpierw przymierzyc ...niestety jest to kupowanie na wyczucie nawet jak podasz rozmiar . Bede myslal o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 mozesz zmierzyc obwod glowy, ja zmierze swoj, podam tobie moj rozmiar i juz bedziesz wiedzial czy masz brac wiekszy czy mniejszy od mojego ... zreszta u ciebie sa setki sklepow z kapeluszami, wiec i australijskie dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Tak Pitt pamietam ze na wystawie w Rossmount byly australijskie kapelusze , o ile pamietam byly drogie . Mam wrazenie ze taki kapelusz przewinal sie przez moj dom wiosna...ktorys z chlopakow ostatnio zamawial go w paczkach na Szwecje ? nie otwieralem tej paczki bo nie moja wlasnosc to byla . Krokodyl Dundee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 jak checesz to sie wymienimy obwodami mozgownic (takie intymne sprawy oczywiscie najlepiej przez PM ) i bedziesz znal twoj rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Na Syrsan takiego kapelona nie bylo Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Pitt jak znajde metr to Ci podam , w cm czy calach ?... i mi obliczysz . Marcinesz powinien wiedziec czyj to byl kapelusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 A to by pasowalo.... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 trzeba wrocic do tematu, bo sie watek rozmydla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 moze byc w calach, to sobie przelicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Życie płata figle - na zupełnei nie kleniowy wobler - Salmo Stingtaki o to połów na krakowskiej Wiśle (wylot toru kajakowego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Jakiś niekleniowy ten kleń To nie jest jaź przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Mocna łuska , czerwona pletwa brzuszna i odbytowa - chyab klen (?). Jaz poza tym chyab ma lekko wklesla pletwe odbytowa, choc moge sie mylic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 No nie wiem mi ten kleń wygląda na jazia ale poczekam aż lepsi specjaliści ode mnie ocenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Jaz miał by drobniejsza łuske i by był ciemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 a moim zdaniem wlaśnie pletwa odbytowa wskazuje na to ze to KLEŃ!!! ale ja sie ponoc nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 ..to ewidentnie jest kleń ...choć ma jakieś dziwne proporcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Pekaty klen ze spokojnej wody, ale KLEN. Pozdrawiam Kleniarzy Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 wczoraj znowu polapalismy, np. kilka takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 ale hitem dnia bylo ratowanie uwiezionego i na wpol zatopionego zimorodka udalo nam sie go wyciagnac, z czesci metalowego filaru, po jakiejs betonowej konstrukcji i odwiezlismy go do kliniki dla malych zwierzat, skad go zaraz mial odebrac lekarz-ornitolog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 wow.. super... zawsze mi sie podobaly te male zwinne ptaszki... normalnie pitt chyba ci az dorzuce jakiegos bonusa do kartonika za ta akcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Jakiś niekleniowy ten kleń To nie jest jaź przypadkiem? zdecydowanie kleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 dwa typowe klenie z dzisiejszego dnia jak widac, nie tylko ja na nie poluje ... a tak na powaznie, to ciekawy jestem, skad takie rany? to juz nie pierwszy, taki pocharatany, z tej miejscowki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 dziura jak po jakims oszczepie... naszych tam gdzies w okolicy nie ma ???? moze wydra si edo niego usmiechala, tylko kleniuch dal noge... az dziwne ze jeszcze zyl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 z tym oszczepem to masz racje, moze jakas czapla go dziobnela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi