Skocz do zawartości

KLENIE 2007

Zanderix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 467
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

cholera wie, tez sie zastanawialem, ale dziura strasznie gleboka a ryba w zasadzie nie pocieta tylko, jakby, poszarpana ... no i jak pike, to chyba jakis spory misiek, ten klen mial lekko pod 40 cm ... szczupaki sa tez ale maluchy, takie olowki po 60, czasami jakis 65 sie zakreci, to wszystko, te duze sa w innym miejscu

Witam wszystkich serdecznie, to mój debiut tutaj :D. Wczorajszy wiślany kleń (Jaksice), miał 38 cm, wziął na starego dobrego horneta.

Przepraszam za jakość zdjęcia ale moja 'cyfra' jest gorsza niż aparaty w obecnych telefonach komórkowych.

Na moje oko to nie kleń lecz nie duży boleń, mała drobna łuska i wcięta dość duża płetwa ogonowa :D

Pozdrawiam

Kuba

No to macie koledzy przechlapane :mellow:.Moja żona jak widzi około południa jak się kręce po sklepie bez celu(razem pracujemy)to od kilku lat powtaża jedno zdanie...jedż już k... na te ryby i mnie nie w... :lol:,a raczej bardzo rzadko używa takich słówek.

No nie to żebym z tego powodu się smucił... :mellow:

Sorry za oftopic

Pozdr Seba

Witam

Jestem nowy na forum.

Chciałem się pochwalić swoim pierwszym kleniem na spinning (dotąd łowiłem je tylko na tyczkę). Łowiłem na rzece Rabie na wysokości Proszówki - Baczków. Przynętą był 3cm woblerek w jasnym kolorze.

Klenik 47cm. Do tego jeszcze dołowiłem 2 mniejsze 27cm i 31 cm (wróciły do wody). Wybaczcie za fotkę - ale te nad woda zrobione są na cyfrówce - a niestety nie mam kabelka ze sobą :( - wiec szwagier zrobił niestety na ogrodzie... :(

W 2 rzucie miałem klenia ok 60cm ale jak się okazało kotwiczki były złączone w woblerku i tylko chwilę go holowałem i wobka odstrzeliło. Niech czeka na mnie na tymże przelewie....

Pozdrowionka wszystkich forumowiczów

Witam

Obiecuję - reszta rybek na fotkach będzie C&R :D Embarassed

Pozdr

Astor

P.S. Fotkę zmienię w najbliższym czasie Embarassed

Na swoje usprawiedliwienie dodam iż jest to moj PIERWSZY kleń wiec wiecie - emocje itp. Teraz wszytekie kleniki wracają po fotce do wody (i nie tylko kleniki)