benito Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 @pitt Gratuluje rybki no i fotek również Są niesamowite szczególnie pierwsza Może Sieki mają specjalnie słabo przyklejone stery by po wyłamaniu wędkarz pofatygował się by kupić jeszcze jednego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 mi z siekow tez powypadaly stery, gdyby byly tak dobre jak kotwice, ktore siek montuje, to ju by bylo OKz gloogow nie wypadaja mi stery ... tak czesto, moze ze 3-4 na dobrze ponad 50 woblerow, z gloogami mam inny problem, kotwice pekaja, sa jakies kruche, zobaczcie uwaznie na fotkach, kotwica brzuszna stracila jeden grot, ale jako woblery na klenia sa super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Witam! Moj Tata był dziś na Narwi. [ja niestety nie mogłem z powodów zdrowotnych ] i udało mu się złowić pierwszego w życiu klenia, a w dodatku ryba skusiła się na własnoręcznie wyprodukowanego woblerka. Radość ogromna Filmik z uwalaninia: [Wyszedł troche nieporadnie, ale to dlatego że Tata był sam] http://pl.youtube.com/watch?v=E7CiGTZDpy0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Gratulacje No i skladanka fotek naprawde udana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Dzięki Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Ladny klonek Gratty PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Znaczy się rozbójnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 @siksa @rutt piękne zdobycze jeszcze ten na własnoręcznie zrobiony wobler super sprawa gratulacje no i rzeczywiście ładna składanka w jakim to programie jest stworzone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 @Siksa ładne +50, to z Sanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 @Siksa ładne +50, to z Sanu? a spójrz na podpis pod zdjęciem (nazwę pliku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Potwierdzam słowa Rafała to z Wisły. Byłem tam pierwszy raz z kumplem. Złapalismy ok 20 kleni, tyle samo okoni, jazika, bolenika, szczupaka i 4 sandaczyki. Wieczorem pod nogami wypioł mi się sandacz -60cm. Za tydzien znow atakujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 kurde, ładne te twoje rybki, chętnie się wybiorę z wami za tydzień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Odpowiedz dam Ci na gg. Chetnych po wypadzie nie brakuje Jak cos to sie szykuj na wyjazd ok 4 rano i powrot po 22. Wrzesien ma za malo godzin w dobie aby sie w nich zmiescic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Hakerem to ja zdecydowanie nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 ja to bym jutro skoczył albo jakoś w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Siksa - Super! warciak - pytałeś w jakim programie robione... Robiłem to w photoshopie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 50+ ale amurek fajne kolory, złoto z Królowej Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 @Siksa ładne +50, to z Sanu? a spójrz na podpis pod zdjęciem (nazwę pliku) Z wrażenie nie przeczytałem tekstu pod zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Pięknie połowiliście . Gratuluję. Ja w sobotę wieczoremm z przykosy boleniowej zdjąłem 9 klonkow największy 42cm. Klenie całkowicie wyparły tego wieczora rapy. Klenie zażerały pięknie Tandera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Ale swinia wodna! Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Pięknie połowiliście . Gratuluję. Ja w sobotę wieczoremm z przykosy boleniowej zdjąłem 9 klonkow największy 42cm. Klenie całkowicie wyparły tego wieczora rapy.Klenie zażerały pięknie Tandera. A ja myślałem, że to Tender Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Pięknie połowiliście . Gratuluję. Ja w sobotę wieczoremm z przykosy boleniowej zdjąłem 9 klonkow największy 42cm. Klenie całkowicie wyparły tego wieczora rapy. Klenie zażerały pięknie Tandera. A ja myślałem, że to Tender Ja mam Tandera bo przerobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 A zdradzisz jak go przerabiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Dociążyłem w odpowiednim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi