explorator73 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 A czy to jest Tender pływający z dociążeniem? Ja osotanio zaopatrzyłem się w wersję tonącą - 7cm i 12gram.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 A czy to jest Tender pływający z dociążeniem? Ja osotanio zaopatrzyłem się w wersję tonącą - 7cm i 12gram.P.To wersja pływająca(6gr)dociążony pod brzuchem koło dolnej kotwiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Jak Ci wpadnie w przednie kończyny wersja tonąca to spróbuj - jestem ciekaw czy tuningując wersję pływającą osiągnąłeś zbliżony efekt.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Przedchwila wrocilem. Bylem 2 godzinki i odrazu 2 razy pobilem swoj Personal Best w kleniu! Mianowicie ta 37ka... i ta 39ka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Brawo Tomek! Ja byłem wczoraj ryby przez 1,5h żerowały jak w głupie. Ja miałem tylko jedno bardzo mocne branie na swojego niezawodnego ręcznie struganego wobka. Branie było niezwykle silne ale ryba nie zacięła się - po tym doświadczeniu postanowiłem że kupuje Ownery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 @ruttskoro branie bylo bardzo silne, a ryba sie nie zaciela, to moze lepiej sprawdzic ostrosc hakow i ewentualnie zaostrzyc groty, ja tak robie przed kazda wyprawa i nie zaluje @tomekNczekamy na jescze wieksze kleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Dziekuje za gratulacje Teraz trzeba pobic 40cm Mam nadzieje ze juz nie dlugo tak sie stanie @ Rutt: Mysle ze byl to wlasnie duzy klen. Jest to ryba ktora naprawde bardzo silnie wali w przynete! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Macie racje kotwiczki były tepe pomimo że nad wodą były dopiero 2 razy. Dlatego też planuje kupić lepsze kotwiczki. Ale z ostrzeniem to dobry pomysł - popróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 No, no Tomku. Gratuluję. Dwa rekordy w ciągu dnia , to spory sukces. Nawet w tym samym gatunku @Rutt, z tymi kotwicami to prawda. Warto sprawdzać ostrość a także ich jakość. Czasami, takie energiczne branie, w ułamku sekundy pozostawia rozgiętą kotwicę. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Panowie, klenie jeszcze żyją - tak dla odświeżenia wątku - klenisko równe 60 cm, mój nowy rekord życiowy, zaatakował 7 cm Rapalkę. Pierwszy wypad na Wisełkę po trociowych wojażach i od razu tak fart - oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 falgmar!!!ooj gratluje pieknie klenie!!!!!!fajnie zdjecie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Falgmar Ja o takim marzę całe życie..Na razie zadowalam się takimi...ale może już nie długo...Pozdrawiam Łowców kleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 2 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 @FalgmarGratulacje - i obyś rychło poprawił ten rekordzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Falgmar gratulacje. Też za takim chodzę latem, narazie są ciut mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Dziękuję za gratulacje - zwłaszcza z ust takiego staregowiślaka jak Marcelinho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 W zasadzie ostatnie spotkanie z kleniami było w sierpniu, noca, na nowej miejscówce. Tuz przed 24 godziną udało sie zaciąć trzy bliżniacze sztuki, na półmetrowej wodzie. Póżniej nastał czas bolenia i nadal trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Chlopaki ładne kleniki. Dawno obiecany sobie wypad na klenie nad Prosnę. Klenie brały bardzo delikatnie ale parę sztuk udało sie wyciągnąć, ale jak to często bywa te największe sie spinały w ostrym nurcie. Była zębata niespodzianka ok 80cm która zabrała i najlepszego wobka to był szok jak zobaczyłem to cielsko pod nogami. Szkoda tylko ze po pracy zostaje parę godz łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 To widze że plan zrealizowany :)Pieknie ubarwiony kleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 piękny kleń @strzałka i @marcelinho mnie niestety położyła choroba i dopiero dochodze do siebie ale w niedziele gdzies napewn pojade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 cos ucichlo, a jesien taka piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 widze siudaki sie panoszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 pitt, te dwie ostanie fotki są bardzo dobre! Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 wow, niewiedzialem ze o tej porze roku biora klenie. Ja juz dawno dalem sobie z nimi spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 klenie biora caly rok, lapie je nawet zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 widocznie malo jeszcze wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi