Baloo Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 @Pitt - jak się urlop udał?!? Czy napoleon wciąż patroluje tamte plaże?!? Łowiłeś coś?!? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 @baloourlop udal sie swietnie, napoleona nie widzialem zadnego, ale niestety w trzy lata 'czlowiek' potrafi zniszczyc tak duzo, ze przerazenie ogarnia, wiekszosc raf, w bezposrednim zasiegu pletwonurkow plazowo-barowych jest matrwa albo prawie martwa, dopiero dalej w morze lub z nakladen dlugiego spaceru, pol godziny w upale chce sie maszerowac tylko nielicznym, mozna sie nadal naogladac i nacieszyc skarbami natury wracajac do kleni ... uganiajac sie za urlopowymi wrazeniami podwodnego swiata czesto myslalem o 'moich' rybach, choc czesto spotykalem takie mile stworzenia w 95% bo stracilismy z juniorem cztery ryby grubo ponad 60 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cole Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 przed godzinką wróciłem z rybek...nie było dziś rewelacji...dużo drobnego klenia, kilka sztuk takich pod 30 cm...kilka znacznie większych nie wyjętych...ale za to pierwszy w życiu boleń... tzn boleczek no ale co tam ważne, że byłpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 a tego wobasa to ja skadś znam... ciesze się ze TEXik lowny jest i na coś się przydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 bardzo skuteczne te ultrafioletowe cukierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 i pomyslec ze ten na zdjeciu ma ponad 7 lat i u mnie glownie lezal w pudelku... u Ciebie widze nadrabia zaleglosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 lowienie na takie kolory techno to specjalnosc juniora zreszta sam wiesz, jak testowac woblery kleniowe tu u pitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Prosze i jest Kleń, troszke przestazały ale z Radnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Kolega był dziś pierwszy raz na kleniach. Jak na debiut chyba nieźle ok 38 cm. Wziął jak tylko wobler dotknął wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Co by trochę odświeżyć wątek - kleń 50 cm, zagryzł w nocy sandaczowego wobka, stał na napływie kamiennego cypelka na wiślanej rafie. Miejsce w którym go złowiłem to kwintesencja wielkiej rzeki - można tu złowić w nocy każdą rybę - od jazia poprzez brzanę, sandacza, klenia a skończywszy na sumie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Nieżle, takie miejsce to jak wygrana w Totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 ladny klocek, brawo ja dzis wieczorem sprobuje przechytrzyc klenie jeziorowe, w niedziele ogladalem miejscowki i widzialem kilka pieknych smokow, jak na razie patelnia, wiec wole pojsc do kina, jest nowy tarantino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 ladny klocek, brawo ja dzis wieczorem sprobuje przechytrzyc klenie jeziorowe, w niedziele ogladalem miejscowki i widzialem kilka pieknych smokow, jak na razie patelnia, wiec wole pojsc do kina, jest nowy tarantino jak nie zapomnij zabrac sliderow 10tek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 teraz biora na mniejsze wabie, moze jesienia jeziorowe kleksy zignorowaly mnie totalnie, zero bran, same wyjscia ... nawet 70-tek ... malo mnie interesuja, skoro skubnac nie chca, co robic? pojechalem w inne miejsce, ktore wygladalo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 pitt@ napisz co to za woblerek trzymany na dłoni, którego tak nie lubią tamtejsze klenie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 pitt@ napisz co to za woblerek trzymany na dłoni, którego tak nie lubią tamtejsze klenie? pozdrawiamjesli dorbze widze i pamietam to HEKTOR glooga... chyba nawet wiem jak on tam trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 te klenie wandale wygladaja tak @PittPRZEZAJEBISTE ZDJĘCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Fajna kleniowa seryjka Coś statnio jakieś gumowe kotwiczki pokazujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 tak, ten wobler, z pokrzywionymi kotwicami, to hektor, kurna, tez nie wiem jak sie u mnie znalazl? kotwice wymienilem na eagle claw, bo fabryczne juz dawno sie wyprostowaly, majac nadzieje, ze wytrzymaja ... no coz, mylilem sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 dzisiaj juz nie bylo tak dobrze, tylko szesc ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 A ja wczoraj wybrałem się przypomnieć sobie klenie i trafiło sie kilka 30-staków i 40-staków:) To taki mały odpoczynek od bolków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Pitt - 6 zdjęcie, użyłeś do zrobienia jego specjalnego filtra? Mógłbyś coś więcej napisać, z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Jeden z wielu klenii (a miały być jazie )na Krakowskiej Wisełce. Ryb multum, niestety rozmiaramii nie powalały (liczyłem na 50+), ale nadrabiały ilością i walecznością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Pitt - 6 zdjęcie, użyłeś do zrobienia jego specjalnego filtra? Mógłbyś coś więcej napisać, z góry dzięki.nie uzywalem zadnego filtra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 wyskoczylem na godzinke nad wode i prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi