mifek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 pitt ale ty jesteś monotematyczny a tak powaznie to GRATULUJE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ja też chce łowić klenie tak jak pitt chociaż w kilku % bo narazie nie łowię nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ja też chce łowić klenie tak jak pitt chociaż w kilku % bo narazie nie łowię nic Witam kolegę z branży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Wlasnie wrocilem z malego wypadku na ryby. Bylem 2 godzinki i zlowilem dwie rybki. Oto one: Klen 35cm I taki okonek, sredniawy : Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 łądne! można wiedzieć na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 wyskoczylem na godzinke nad wode i prosze Ja to chyba pomyślę Pitt, że masz zwykła hodowlę kleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 łądne! można wiedzieć na co? Jezeli chodzi o mnie to klen na Dorado Invadera Black Ghost, a okon na Krakuska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Tak o Ciebie chodziło . Dorado Invadera mam w 2 kolorach ale chyba za duże na klenia - 6 cm. Ty pewnie na 4cm złowiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 wlasnie chcialem wyskoczyc na moje hodowlane klenie, a tu aura plany pokrzyzowala, jezu, ale leje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 a u mnie ślicznie jest ale ja nie mam transportu żeby nad rzeke skoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 wlasnie chcialem wyskoczyc na moje hodowlane klenie, a tu aura plany pokrzyzowala, jezu, ale leje! Przyznaj się, że codziennie dokarmiasz je chlebem ugniecionym w kształt woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 no pewnie, ale zeby mialy lepsze asocjacje z plastikiem, to w ten chleb wgniatam zawsze kilka czeresni i cukier waniliowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 cos watek opada, wiec trzeba poprawic z dzisiaj, taki skromy szescdziesiataczek mialem jeszcze trzy inne, ale dwoch nie fotografowalem, bo maluchy po 40 cm nie powinny byc na darmo stresowane ...no i mam zyciowke, tego miska tez niestety nie uwiecznilem, bo juz ciemno bylo, bylem sam i wogole takie fotogarfowanie samemu, po nocy to troche do ... sami wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Co to za woblerek? Gratuluje wielkiej ryby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Co to za woblerek? Gratuluje wielkiej ryby.. Gloog Parys jeśli się nie mylę Ale napewno Gloog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ciekawy, mam 2 modele Glooga. Jak na razie dopiero jeden byl skuteczny. Za to mam naprawde skutecznego Siek-M?a ale mu ciagle sie ster odkleja To normalne? Sorry za offtopic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 cos w tym jest mi w sieku m po wycholowaniu pstraga 64cm ster zupelnie odpad... kiepski klej?pozdrawiam! ps. fajne fotki @Pitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Mi także w Siekach często odklejają się stery.Słabo kleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Jakis szajs Jakim klejem przyklejacie? Przykleilem teraz na kropelke, ale nie wiem czy bedzie trzymalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Kropelka dobrze trzyma Choć czasem ster odpryskuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 tak, to gloog hektor ... na parysa zlapalem tego najwiekszego cyjanopan mozesz zapomniec, najlepszy jest dwuskladnikowy klej epoxydowy, musisz wszystko dokladnie wyczyscic i odtluscic, potem wiercisz w sterze maultki otworek ( w tej czesci, ktora wklejasz w korpus), zeby sie bombowo trzymalo i nie ma prawa wypasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 ... co najwyżej wyłamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 O dzieki Pitt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 ja stosuje super glue i żeby nie było na kilkadziesiąt woblerów z 3 odpadly stery ale po urazie mechanicznym co do kleni to zazdroszcze @pitt u mnie bida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi