drozdo Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Wreszcie znalazłem trochę czasu żeby swoja okoniówkę na szybko sklecić do kupy Proszę o krytykę Tak pisałem wcześniej założyłem PacBay Minima 4. Ogólnie jeszcze nie jest opisana bo z tym mam problem ( niestety moje bazgroły mi się nie podobają). Wędka już była na testach nad woda i została rozdziewiczona szczupłym 50 cm i okoniem 25cm, i ciesze się ze mogę łowić ryby na wędkę złożoną przez siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 ile zaplaciles za kompolet przelotek jeżeli to nie tajemnica?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdo Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 huh nie pamietam ile dokładnie bo kupowałem razem z innymi rzeczami i to juz spory czas temu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi