range1970 Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Jak w temacie - szukam ratunku dla złamanego Blue Rapida 2,75m, 5-21g, 12lb.Złamany jest górny skład, ok. 30 cm od złącza.Jest to mój ulubiony kij w tym zakresie i bardzo chciałbym go naprawić.Szukałem całej szczytówki do uzbrojenia ale bez sukcesu.Może ktoś z Kolegów potrafi coś doradzić w takim temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Poradził bym skontaktować się z Panem Zielinskim z FA, powinien dorobic szczyt o odpowiednich parametrach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 22 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Dziękuję, każda wskazówka cenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Napisał bym maila;https://cdrods.co.nz/pages/warranty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 23 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 @albercik2, nie pomyślałem o tym, kij ma lata. Ale warto spróbować - zobaczymy jak bardzo kochają klientów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Nie wiem jak Nowozeladczycy ale w USA nie ma z tym większych problemów i ciągle mają stoki nawet bardzo leciwych produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Ja w zeszłym roku szukałem szczytu do XLS, niestety nie mieli na stanie ale fakt odpowiadają szybko na pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Poradził bym skontaktować się z Panem Zielinskim z FA, powinien dorobic szczyt o odpowiednich parametrach.Dobra rada . W ubiegłym roku złamałem górny skład od Phenixa SP722L i to również dla mnie jest mój ulubiony kij. Po przemyśleniu i radzie pewnego kolegi z forum, skontaktowałem się z K. Zielińskim. Po uzgodnieniach, wysłałem mu całą wędkę, z połamaną częścią szczytową. Wypalił mi część szczytową, spasował i kij zachowuje się tak samo jak przed złamaniem. Co dla mnie bardzo ważne, nie stracił na czułości. Polecam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 24 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Szybka i uprzejma odpowiedź od CD w NZ - nie mamy.Zostaje chyba p. Zieliński...Dziękuję Kolegom za podpowiedzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi