Kuba Standera Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 HejKupiłem sobie FT20 na ebayu.Dostałem TS20 czyli to samo, nowa generacja.Generacja - sracja, ze tak powiem, bo nie jestem w stanie tym aparatem zrobić jednego zdjęcia, które nadawałoby się chociaz do publikacji online.Masakra jakaś, ilość szumów plus brak ostrości przekracza wszelkie normy, blizej temu do komórki sprzed 5 lat, niż aparatu.Dla przykładu https://picasaweb.google.com/104782584891829791193/KaszankaZ Lumixa#5788904698569730306 Jest szansa coś z tym zrobić? Przeta kaszanka jest masakryczna.Swoją drogą - super tough aparat, po wypadzie 30min, gdzie był w kieszeni z kluczami, jest porysowany, jakbym go o skały nadupcał...Załamka jakaś totalna, tym bardziej, że FT20 robi całkiem nieźle.Teoretycznie i obiektyw i matryca to chyba to samo, wygląda ze jest w sofcie jakiś super bajer który usiłuje go gwałcić do zmniejszania szumów czy coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Myślałem o tym aparacie kiedyś ale ludzie w necie wskazywalijedna w zasadzie zalete tego aparatu. Mianowicie przystepna cenę. Jako wady wskazywali kiepskie odwzorowanie barwa, slaba rozdzielczość, i duże szumy właśnie. więc dałem sobie z nim .spokój. chyba będziesz się musiał pogodzić ze średnimi fotami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Problem, że byłem przekonany, że jedzie ft2... dopiero na miejscu z pudełka wyskoczył ts20... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Z tego co sie orientuje to ten sam kiepski aparat.Ts20 to nazwa ktora wystepje tylko w usa. Wszedzie indziej to jesf ft20. Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Kuba, a FT2 nie dało się już kupić?Chyba wszyscy jego użytkownicy są zadowoleni. Ostatnio na czterech łowiących, trzech miało FT2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Ja byłem przekonany że FT2 kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Kuba to nie szumy, Ty tak naprawdę wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi