TodomeyII Opublikowano 26 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 WitamCzy ktoś posiada na tym blanku kij ?Nie chcę nic sugerować dlatego nie napiszę jak to wygląda u mnie ale moje pytanie dotyczy ciężaru obsługiwanych przynęt.Według producenta słynnego Garego kij ma rzucać od 1 grama do 3 gram.Nawet z rodhouse dostałem info że to delikatne urządzenie do lekkich przynęt. Jest jeszcze opinia fachowca z węgier który również twierdzi że 5 gram to max absolutny ale bardzo nie polecany.Tyle mam info ale nie pisałem do Garego no mój błąd.Niestety w praktyce to wygląda troszkę inaczej.Będę zobowiązany za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Co tu pisać cw zdecydowanie zaniżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodomeyII Opublikowano 7 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Jaka jest szansa że blank został podmieniony na podobny ale seria delta ?Ten ma gramaturę 2-7 ( delta) i to by się zgadzało tak mniej więcej z tym co ja mam.Nie omieszkam się pochwalić swoim pierwszym dziełem ale mimo że jest w użyciu 2 miesiące nie jest skończone.I to potrwa bo z pl nie dojechał papier do kalkomanii ... , ale i tak ją kocham choć przywiozła zwykła kalkę techniczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Na moich blankach był numer seryjny.Także raczej trudno pomylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodomeyII Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Ja miałem naklejkę numer 304 był zapakowany z metką od producenta. Nawet naklejka była z parametrami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi