saw Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Cześć, Planuję wyjazd na początku maja 2013, poczytałem, poczytałem ale to co znalazłem dotyczy sezonów 2007-2008. Czy ktoś był ostatnio? 2011/2012? Najbardziej interesowałaby mnie część północna, najbliżej bazy wypadowej powyżej mostu https://maps.google.pl/maps?q=56.692347,14.609578&hl=pl& amp;ll=56.690957,14.615979&spn=0.013787,0.038581&num =1&t=h&z=15&iwloc=near Za wszelkie aktualne sygnały serdecznie dziękuję PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Sandaczowy raj Ale jak dobrze pamietam od czerwca sezon sie na nie zaczyna .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Na Asnen byliśmy w czerwcu 2009 i wtedy faktycznie było super! w dobre dni powyżej 10 mętnookich na głowę a szczupaki zupełnie ignorowały nas (trafiały się jako przyłów;p), rok później było kilku gości z tej ekspedycji i poszło im sredniawo, nie wiem jak w 2ostatnich latach.a jedziecie może w okolice urshult? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 22 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Szczerze mówiąc liczyłem na pajki. Jeśli pojedziemy na ?snen to w okolice Grimsl?f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Myślę że mogliśmy nie trafić w czas żarcia pajków ale zdrugiej strony polsko-niemiecko-czeskie pielgrzymki dość znacznie odrybily wodę przez co średni wymiar łowionych zanderów i g?dda spadł... Z drugiej strony 16000ha nie da sę tak łatwo odrybić więc dźerki powinny przynieść trochę rybek 80+ tylko zapoznajcie się za wczasy z batymetrią bo mimo że średnio jest 2-3m to w wodzie urodzaj podwodnych głazów poza tym niestety całego jeziora nie dacie rady płynąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar555 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 CześćJak możesz to daruj sobie Asnen, byliśmy w 2009 r. na wiosnę, średnio było z sandaczem ze szczupakiem tragicznie, same maluchy. Byliśmy w Urshult ale łowiliśmy duzo dalej.Rok temu wrzesień 2011 totalna porażka, byliśmy w Mjolknabben. Dużo Polaków mało ryb. Polacy brali wszystko co złowili 30-40 cm szczupaczki i sandaczyki wisiały na agrafkach.Moja noga już nigdy nie postanie na Asnen.Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 I pomyśleć, że kilkanaście lat temu Asnen właśnie w Ursulcie było moim pierwszym ELDORADO w Szwecji . Szkoda tego kawałka wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Asnen to nie tylko presja wédkarska panowie ,to takze niezliczone ilosci sieci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Na Asnen zaszczupaczyłem się totalnie No, ale to było jak jeszcze żył Kalle Karlsson....Z moich kilkudziesięciu wyjazdów zawsze najbardziej były udane jesienne - początek, połowa października. Chociaź Kalle wielokrotnie zapraszał mnie w listopadzie na naprawdę duże szczupaki. Ale jakoś nigdy nie było okazji.... http://mocio.home.pl/stefanfishingtour.pl/nasze-galerie/kilka-migawek-ze-szwecji# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Stefan, co to za skrzynka na ostatnim zdjęciu? Jest jeszcze do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) To Plano, model sprzed kilkunastu lat, już raczej nie do kupienia. Zrobiona z bardzo sztywnego tworzywa, może służyć za stołek Zawartość już wyprzedałem, pudło zostało Edytowane 2 Lutego 2013 przez witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi