adam 13 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 (edytowane) WitamPoszukuje srubki trzymajaca blaszke od nakretki korbyJak ja zgubilem, to sam nie wiemJaki to rozmiar ?, czy mozna zastapic od czegos innego?A moze ktos ma na zbyciu? Pozdrawiam Adam Edytowane 2 Czerwca 2022 przez adam 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 podejrzewam ze będzie pasować z jakiejkolwiek DAIWY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Ja tez podejrzewam Ale nie mam Daiwy A tak na powaznie, nikt nic?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Z częściami do abu jest o wiele trudniej aniżeli z shimano i daiwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Nie ma potrzeby szukać po całym świecie. To najprawdopodobniej znormalizowany wkręt M2,5x4 (lub x5) z łbem kulistym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 (edytowane) https://japantackle.com/tuning-parts/handles-casting-reels/tug0000061.html Edytowane 3 Czerwca 2022 przez didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi