Kuba Standera Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Chciałem sie zapytać, może ktoś ma jakiś pomysł - niby Revo teoretycznie dawać radę z jerkami i tak dalej, ale tak sie zastanawiam czy nie zarżnę tej maszynki łowiąc na nią fatso 14 czy dużymi crankbaitami. Dopóki łowiłem poprzednim kijem takie przynęty pojawiały sie w zestawieniu z revo sporadycznie, ale teraz już nie ma przeproś i orzę nim ile fabryka dała. Nie chciałbym go zarżnąć jerkami i plecionką 30lb dlatego myślę nad ewentualnym kupieniem jakiegoś rounda - ma ktoś jakiś pomysł po za 4601?? Do plecionki 30lb i przynęt od 35g do 110g, często stawiajasych w wodzie duży opór. Myślałem nad calcutą 201 lub analogiem conquestem 201??czy to ędzie rozmiar 6501 (taką wyciągarke już jedną mam)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Cześć,201 jest zdecydowanie mniejsza niż 6501. Revo nie powinno się zniszczyć choć ja nie lubię łowić ciężko na niskie profile. Myślę, że wytrzymałość Revo i Conquesta 201 jest porównywalna. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Dobrze to słyszeć, bo łapię trochę paranojke że na nasępnych rybach coś mi chrupnie, zgrzytnie i będzie na tyle MojegoUkochanegoRevo. Fakt że z nowym kijem nie leży w ręce, teraz dylemat, kupić rounda czy łowić starą wędą do której revo pasował bardzo bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Oto jest pytanie. Tutaj chyba decyzja należy tylko do Ciebie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Chyba będę jednym z pierwszych forumowych testerów czy i jak zarżnąć niski profil . Jeden juz załatwiony, mam praktykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi