Grzesiek Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Taki problem mam.....Wczoraj zakupiłem dekoder dvbt 2 hevc i w ogóle nie łapie mi mux2 (polsat,tvn,puls). Dlaczego ? Mux 1 i Mux3 działają bez zarzutu... Bez dekodera działa jedynie Mux3 (kanały tvp)Antena znajduje się w Skawinie, nieopodal Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 A szukałeś kanałów czy tylko podłączyłeś dekoder?? Ja treściowi musiałeś zaprogramować tj.wyszukać automatycznie o wskoczyły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Taki problem mam.....[/size] Wczoraj zakupiłem dekoder dvbt 2 hevc i w ogóle nie łapie mi mux2 (polsat,tvn,puls). Dlaczego ? Mux 1 i Mux3 działają bez zarzutu... Bez dekodera działa jedynie Mux3 (kanały tvp)[/size] Antena znajduje się w Skawinie, nieopodal Krakowa.[/size]U mnie to samo. Kombinowałem z anteną na inny nadajnik ale TVN i Polsat nie łapie. Wyszukiwałem automatycznie i ręcznie po pasmach i nic. Za to jak przełączyłem na wyszukiwanie radia to znalazło wszystkie TVNy był dźwięk tylko obrazu brak. Dvbt2 niby urządzenie obsługuje ale było kupione kilka lat temu i dziś zamówiłem nowy. Dam znać czy to nie wina starego urządzenia jak dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 (edytowane) A szukałeś kanałów czy tylko podłączyłeś dekoder?? Ja treściowi musiałeś zaprogramować tj.wyszukać automatycznie o wskoczyły..Wyszukiwałem i automatycznie, i ręcznie. Edytowane 2 Czerwca 2022 przez Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Nadajnik na EC4 podobno wyłączony gdzieś na kierunek jeziorsko trzeba ustawić lub Dąbrowę ale nie osiedle w Łodzi a te Dąbrowę w okolicach strykowa. Może dlatego u niektórych TVP tez nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Taki problem mam.....[/size] Wczoraj zakupiłem dekoder dvbt 2 hevc i w ogóle nie łapie mi mux2 (polsat,tvn,puls). Dlaczego ? Mux 1 i Mux3 działają bez zarzutu... Bez dekodera działa jedynie Mux3 (kanały tvp)[/size] Antena znajduje się w Skawinie, nieopodal Krakowa.[/size]Pomogła zmiana odbiornika dvbt2 i wszystkie naziemne programy łącznie z TVN i Polsat wyszukało automatycznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 20 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Problem rozwiązany ! Zakupiłem separator z zasilaczemhttps://allegro.pl/oferta/zasilacz-antenowy-telmor-zza-7-ze-zwrotnica-asr-10526283081?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_term=descyes&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_elktrk_rtvagd_pla_ss&ev_adgr=rtvagd&ev_campaign_id=15011587598&gclid=EAIaIQobChMIgNaCkpOH-QIVK0aRBR3KdwnpEAQYAiABEgJYHPD_BwE I od wczoraj łapię wszystkie muxy i wszystkie kanały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi