Krzysiek184 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Mam taki problem jak na zdjęciu poniżej. Ktoś ma pomysł co z tym można zrobić? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Jeśli ten trzpień jest długi i od strony rolki mocno siedzi to spróbuj zaprasować po drugiej stronie pęknięcia. Choć ja bym szukał nowego elementu w końcu to kołowrotek do cięższego łowienia i takie połączenie mogło by zawieść w najmniej oczekiwanym momencie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zrobił bym jak sugeruje kolega wyżej. Dodatkowo wcześniej zmatowiłbym/zarysowałbym trzpień wchodzący w rurkę oraz skleiłbym to jakimś dobrym klejem na bazie żywicy (dwuskładnikowy). Jeśli tego nie zrobisz to mając ostrą szczelinę zwyczajnie utniesz żyłkę/plecionkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 (edytowane) Mysle ze element jest jeszcze do kupienia powinien pasowac z Satligi Game z pierwszego wypustu. Roznica bedzie polegala na tym, ze jesli dobrze pamietam w Saltidze Game jest kablak srebrny. Edytowane 6 Czerwca 2022 przez Rheinangler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Mysle ze element jest jeszcze do kupienia powinien pasowac z Satligi Game z pierwszego wypustu. Roznica bedzie polegala na tym, ze jesli dobrze pamietam w Saltidze Game jest kablak srebrny.Już szukałem. Niestety nie udało mi się nic znaleźć[emoji17] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 każda nierówność w tym miejscu będzie zatrzymywać linkę co doprowadzi do przecięcia... poszukaj pasujacej uzywki lub nowego z innego kołowrotka...do saltigi game na plat niestety nie mają kabłąka... https://www.plat.co.jp/shop/catalog/partsorder.php?products_id=180moze podejdzie z innego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 (edytowane) Może ze zwykłych turków by pasowała?? Jak chcesz to możesz wysłać do mnie to porównam i jeśli będzie git to zawsze łatwiej bo i z emblema będzie dało przysposobić.Na łącze można założyć rurkę termokurczliwa wtedy nie przetnie linki, choć może się o nią zaczepiać. Edytowane 6 Czerwca 2022 przez Andru77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Myślałem o zlutowani tego. Ale takich zdolności nie posiadam[emoji53]. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 każda nierówność w tym miejscu będzie zatrzymywać linkę co doprowadzi do przecięcia... poszukaj pasujacej uzywki lub nowego z innego kołowrotka...do saltigi game na plat niestety nie mają kabłąka... https://www.plat.co.jp/shop/catalog/partsorder.php?products_id=180moze podejdzie z innego modelu?Tak szukałem. Przez 2 miesiące nic nie znalazłem. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi