wisłok Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Ostatnio z ciekawości zakupiłem sobie 2 takie códeńka o długości 13 cm, moje zapytanie brzmi; czy miał ktoś z was efekty na tą przynęte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Ostatnio z ciekawości zakupiłem sobie 2 takie códeńka o długości 13 cm, moje zapytanie brzmi; czy miał ktoś z was efekty na tą przynęte? yyyy to jest coś takeigo jak JACK 13? http://www.salmo.com.pl/jack/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Jacusie 13?Wiesz, to jest morderca, jak trafisz, ale o tak małych nie słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 W Jacusie można się zrelaksować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Bo sa z pianki :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisłok Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Sory podałem niepełną nazwę chodziło o turbojacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 na pewno móimy o tym samym wobku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Sory podałem niepełną nazwę chodziło o turbojacka. no wlasnie... to dwie zupelnie rozne przynęty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Trzeba było mówić, ze to ze śmigiełkiem w d...Macie jakieś efekty na to?Znalazłem metę, gdzie powinno to robić i tak myślę, czy na następny rok nie wciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Moje dwa turbojacky wisza na scianie i raczej chyba tam zostana, bo po wyprobowaniu innych przynet tego typu produkcji US. stwierdzam ze salmo maja kilka mankamentow.Szczuplego na tego typu przynety nie zlowilem, musky tak. Za to lowile szczuple na przynety podobne do Salmo Mass Maruder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 ja nawet turbo jacka wzialem na ebro (takie tam sum na sluch pod wieczor mi sie roilo Daje mu szanse regularnie od zeszlej jesieni (wtedy go kupilem). jak do tej pory nawet odprowadzenia nie zanotowalem (tez mam chyba 13cm Bigos byl zdziwiony, ze takie male robia). probowalem z dlugimi przerwami, jednostajnie (nawet w trolu) i agresywnie 0 bran. (probowalem na wodzie 0,5-3m). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi