tete Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Prośbę mam, czy ktoś może wie jak wygląda kwestia obostrzeń Covidowych przy podróży do Finlandii? Skończyła mi się ważność certyfikatu i nie wiem czy brać trzecią dawkę i go przedłużać. W necie są dosyć sprzeczne informacje więc wolę się upewnić. Dzięki za wszelkie info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 https://www.gov.pl/web/dyplomacja/finlandia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zadzwoń do konsulatu, a najlepiej wyślij im maila po rozmowie telefonicznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Leciałem na majówkę do Turku. Niby nic nie obowiązywało a i tak na lotnisku chcieli ważne paszporty cowidowe. Co ciekawe, było kilku Polaków, którzy regularnie latają tam do pracy i twierdzili, że dwa tygodnie wcześniej nic nie chcieli. Podobno lokalnie zarządził burmistrz czy tam prezydent miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tete Opublikowano 8 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Ok, czyli najlepiej na wszelki wypadek jednak to ogarnąć. Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi