admin Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Która przynęta wg Was jest najlepsza? Może być kilka. Podajcie typy a ja utworzę ankietę a później zagłosujemy wszyscy wspólnie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 No to i ja dorzucę swoje pięć groszy: 1. Kopyto 7 cm - kolory: perła z czarnym grzbietem i seledyn (szczupaki (mój największy), sandacze (mój największy), okonie (mniejszy 3 cm brat) i bassy w Hiszapnii 2. Slider 10 - szczupłe3. Fatso 10 Crank - Przynęta, która możezawojować rynek, a sprawdza się jak an razie rewelacyjnie... 4. Hornety 2,5 cm (klenie), 3 cm (pstrągi)i 6 cm (szczupłe i sandacze) 5. Woblerki ŚP Henia Gębskiego - na pomorskich rzekach jest ( tylko w pudełku zostały bodaj dwa i strach do wody wrzucić), była i będzie przynęta nr1 na pstrągi. Te robione przez jego syna już nie miały tego czegoś, albo ryb jest mniej... 6. Mepps Black Furry - 0-3 - wszystko w to wali.... Yo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Podobny ale trochę inny post zamieściłem na Pogawędkach Wędkarskich. Ale jak już to:- Slider Salmo 7 cm RR- Rapala Rattlin (kolor obojetny)- wahadłówka Mors 3 uzbrojona pojedyńczym haczykiem (na zaczepy)- duzy ripper Manns'a (kolor mało ważny)- Effzet 5 srebrny- Long 3 ze skrzydełkiem holo- i wszelkiego rodzaju paprochy od gumek po woblery do wirówek no bo boczny trok to potęga Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ewo zastanawiam sie nad niewielkim zamowieniem wobkow w postaci czego a'la turbo jack junior oraz mass marauder junior... choc w sumie maruderki juz mam trzyjednego musze tylko przylakierowac zatem pozostaje w sumie tylko turbo junior:D da sie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 ... i jeszcze po wczorajszym dniu Hornet 6 cm GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Dlaczego po wczorajszym? Opisać, opisać, opisać .... :D PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kuzyn Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Teraz najłatwiejsza ryba na Odrze to boleń... więc: 1. Siudak!!!!!!!!!!!!!!!!!! k. Sendal (Balskor) - kleńk+1. LongCast Rapalak+2. Kastmaster ACME ...a slider... pływa ładnie i złapałem na niego rzeczywiście największe szczupaki w ostatnim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mefju Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witam wszystkich U mnie ranking wygląda tak:1. wahadłówka Alga (szczególnie lekkie wersje)2. Perch 8 RR3. kopyta Relaxa4. Hornet 4F (wszystkie kolory)5. Minnow 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Szczupły-Slider 10 i Kopyto 7Pstrąg-Hornet 4S TroutTroć&Łosoś-od tego sezonu Sting9F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Widzę ,że temat dawno umarł ale chyba nikt się nie pogniewa jeśli go reanimuję?Skoro wszyscy wyjawiają swoje sekretne faworyty to może i ja się wychylę. Izumi Shad AliveŻaby RenoskyNiezniszczalne , rozciągliwe gumy Z-Man Elaztec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgol Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Witam,mi robote robi RH12 rewelka prawie na kążda rybe,i stare zardzewiałe,posniedziałe wahadła.ot takie moje lubju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Moje ulubione przynęty na bolenia to wszystko co stworzył Robert Hammer: RH 8-10-12, oprócz boleni, praktycznie dobra przynęta na inne drapieżniki, jest bardzo skuteczna i sprawdza się w różnych warunkach. Leszcz się nawet nie oprze. Bezsterowiec. Ołówek. Łamaniec. Na Szczupaka, wahadłówki amerykańskie Trophy Spoon, boleń też nie pogardzi. Malo znany, skuteczny bezsterowiec Roberta <_< . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pleciona Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Jako, ze wiekszosc roku lowie tylko szczuple, wiec:1. Slider 10,12S, wszystkie kolory fluo2. Dorado Drunk- rewelacja;)3. Sweeper 14,17cm4. Buster Jerk 15cm od Strike Pro5. Rozemeijer: Assasinator i Motivator-6. Alga 3, Meps Gigant Killer, Dam: long 3,4 z wielkim czerwonym chwostem7. Jack Salmo i X-Rap Walk 13 Rapali8. Glidin RapaliWszystko to prawdziwe maszynki na szczuple;) Bez nich nie ruszam sie z domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Która przynęta wg Was jest najlepsza? Może być kilka. Podajcie typy a ja utworzę ankietę a później zagłosujemy wszyscy wspólnie.
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
7
5
4
4
Popularne dni
24 Sie
40
25 Sie
5